Dacă te-ai săturat de agitația orașului, sigur ai în plan să îți cauți un loc al tău unde să te simți în liniște, departe de zgomot și asfalt. Însă, parcă nu ai face un pas radical, cum ar fi să părăsești orașul unde ai toate posibilitățile, pentru un loc aflat la o distanță mai mare. Dar, odată cu evoluția tehnologiei, poți avea confortul din inima orașului fix lângă București.

Imaginează-ți un cartier al caselor inteligente, într-un complex rezidențial smart la câteva minute distanță de București, care îți aduce natură, liniștea și tehnologia aproape. Liziera de Lac este mai mult decât un ansamblu de locuințe. Aici, este locul unde liniștea întâlnește tehnologia prin casele inteligente, care asigura confortul unei vieți trăite din plin. Este acasă smart

Liziera de Lac este situată în sud-estul Bucureștiului, într-o zona înconjurată de lac, pădure și câmpuri verzi. Îți oferă posibilitatea să te rupi de agitația orașului, dar, totuși, să îl ai aproape. Unde mai pui că, prin casele SMART pe care le găsești în Liziera de Lac, viață ta poate capătă alt sens.

Casă SMART - investiția într-un viitor sigur

Confortul locuinței prinde contur în funcție de gusturile locatarilor. Un lucru este cert, însă. O casă SMART este potrivită pentru nevoile fiecărei persoane, simplificând în mod considerabil lucrurile clasice care stau la baza îngrijirii casei și, implicit, te ajută să câștigi timp

SMART home este noul mod de a locui. Este locul unde uiți de griji și te bucuri de relaxare, având casă mereu lângă ține, chiar și la kilometri distanță. Printr-o casă nouă, inteligență, poți să reglezi temperatura, lumina și să te asiguri de securitatea ei, când pleci în vacanță, iar la întoarcere să găsești totul așa cum îți doreșți.

Este alternativă casei tradiționale, atât pentru familiile la început de drum, cât și pentru acelea care își doresc să își regândească stilul de viață, printr-un altfel de concept. Reprezintă o investiție într-un viitor sigur, care îți va da șansă să fii într-un echilibru în ceea ce privește costul și funcționalitățile. Toate acestea le vei găsi în complexul Liziera de Lac, casele SMART de lângă București

Liziera de Lac - siguranță și confort lângă București

Liziera de Lac este locul tuturor posibilităților, unde soluțiile sunt așa fel gândite încât să îți ofere ultimele tehnologii, într-un loc natural, înconjurat de spații verzi. Casele SMART din Liziera de Lac îți oferă termostat inteligent, senzor temperatura/umiditate, emițător IR+RF și termostat centrală.

Imaginează-ți că pleci în vacanță mult dorită, planificată în detaliu cu luni bune înainte. Ar fi păcat că la întoarcere să nu știi ce s-a întâmplat în locuința ta, dacă umiditatea a fost optimă pentru că acum să te poți odihni corespunzător, dacă sistemul de irigație a menținut gazonul proaspăt sau dacă va trebui să pierzi câteva ore până se vor încălzi camerele. Cu ajutorul caselor inteligente, uiți de toate aceste griji. Practic, vei avea casă cu ține în vacanță, iar toate utilitățile și funcționalitățile, putând fi controlate printr-un click, fiindcă sunt conectate la aplicațiile mobile de pe dispozitivul tău mobil.

Deși poate sună că dintr-un scenariu de ficțiune, casele SMART reprezintă cea mai sigură investiție în confortul și sănătatea ta. Îți definesc altfel modul de a trăi acasă, într-un ambient unde îți vor fi asigurate toate condițiile optime de viață și control deplin asupra acestora.

Da, vei putea găsi tot ce îți dorești în casele SMART fără a te preocupă că lipsește o dotare care ți-ar schimbă confortul și calitatea vieții de acasă.

Și imaginează-ți toate acestea într-un loc undeva la câțiva kilometri de București. Casele din Liziera de Lac pot fi găsite în Victoria Park Office Center, Militari Shopping Center, West Park Retail Militari, Fashion House Outlet Militari, iar în dezvoltare, în Liziera de Lac Rezidențial și Fashion House Outlet Pallady.

Reprezintă o investiție sustenabilă cu soluții și facilități prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, în Liziera de Lac vei găsi piste pentru bicicletă, păduri transformate în parcuri naturale, sistem independent de irigații, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate, reglementări care interzic utilizarea pesticidelor și testarea permanentă a calității aerului. Investește în confortul și siguranță ta și alege casele SMART din Liziera de Lac. Lângă București, în deplină liniște și cu toate tehnologiile inteligente incluse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri