Arco Real Estate, unul dintre cele mai influente grupuri de operatiuni imobiliare din tarile Baltice, prezent in Romania sub numele de Arco Real Estate Consulting, a incheiat astazi un parteneriat strategic pe 20 de ani cu AIESEC Romania. Parteneriatul reprezinta interesul manifestat de Arco Real Estate Consulting pentru educarea si sustinerea profesionala a tinerilor studenti romani.

Arco Real Estate Consulting a luat decizia de a semna contractul de colaborare cu AIESEC datorita specificului activitatii organizatiei. Acesta consta in pregatirea, sustinerea si promovarea strategica a tinerilor studenti care aspira la pozitii de leaderi in cadrul companiilor nationale si multinationale. Ca membru fondator al AIESEC Timisoara, succesul profesional al lui Ciprian Lopata CEO Arco Real Estate Consulting se datoreaza, in mare parte, acestei organizatii, intr-un comunicat al companiei.

“Cred ca AIESEC este cea mai importanta organizatie non-guvernamentala din Romania. Acum 15 ani am fost membru AIESEC si cred mult in valoarea studentilor pe care ii promoveaza. Ne dorim ca Arco sa devina pentru studentii AIESEC prima optiune in momentul in care vor parasi bancile universitatilor." a declarat Dl. Ciprian Lopata CEO Arco Real Estate Consulting. „Vrem sa ne implicam in toate programele dezvoltate de organizatie pentru urmatorii 20 de ani” a adaugat Ciprian Lopata.

AIESEC este o organizatie studenteasca infiintata in 1948 si prezenta in 95 de tari din intreaga lume. in Romania, AIESEC este prezenta in 13 orase, centre universitare, si dezvolta anual in jur de 60 de evenimente si proiecte locale. In 2006, prin intermediul Programului Exchange, organizatia a oferit unui numar de 60 de companii si organizatii romanesti sansa de a benificia de expertiza internationala a 80 de practicanti din peste 25 de tari. Totodata a sprijinit 250 de studenti romani pentru a obtine un internship international in una din cele 95 de filiale ale sale.

AIESEC Romania a fost recunoscuta la nivel international ca fiind tara cea mai performanta din intreaga retea, iar, in ianuarie 2007, Gabriela Albescu, fost Vicepresedinte Talent Management in AIESEC Romania a fost aleasa Presedinte AIESEC International.

“Ne bucuram ca Arco Real Estate Consulting se va implica activ in dezvoltarea celor aproximativ 1000 de membri AIESEC Romania prin desfasurarea a diferite programe de pregatire si prin prezenta activa in evenimente organizate pentru studentii din campus” a declarat Monica Costea Presedinte AIESEC Romania. „Partenerii nostri de la Arco vor investi resurse financiare, umane si de timp pentru a transforma acest potential in realitate” a adaugat Monica Costea.

Echipa implicata in proiect, din partea AIESEC, este formata din: Monica Costea Presedinte, Radu Mustata Vicepresedinte Relatii Externe si Sorin Albeanu Ex-Vicepresedinte Relatii Externe. Toti trei sunt studenti in cadrul unei facultati cu profil economic. Din partea Arco Real Estate Consulting, echipa este formata din: Ciprian Lopata CEO, Daniela Visan Director Marketing si Tania Rusu HR Manager.

Arco Real Estate Consulting va investi, pana in 2008, peste cinci milioane de euro in extinderea retelei de birouri si in consultanti imobiliari. in urmatorii trei ani, reprezentanta din Romania a companiei Arco Real Estate va dezvolta o retea de agentii in fiecare sector din Bucuresti si in primele zece orase ale tarii. Compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 100 de tineri consultanti imobilari, pana la sfarsitul anului 2007, urmand ca, in 2008, numarul acestora sa ajunga la 300.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri