Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un apartament de lux, și, mai ales, dacă cauți un apartament de vânzare în Herăstrău București, te invităm să vizualizezi portofoliul unei agentii imobiliare care ți-a pregătit o ofertă de neegalat.

Recomandăm sa apelezi la serviciile unei agenții imobiliare care este orientată exclusiv pe sectorul imobiliar de lux din zona de nord a capitalei, având, bineînțeles, în acoperire și zona Herăstrău, una dintre cele mai căutate de către cumpărătorii de proprietăți de lux și care deține în portofoliu peste 100 de apartamente de vânzare.

Din nenumăratele oferte imobiliare apartamente de vânzare Herăstrău existente pe piață, căutarea acelui loc pe care să îl numim Acasă poate fi uneori o corvoadă. Noi te așteptam cu cea mai bună ofertă apartamente de lux de vanzare in Herastrau.

Folosind filtrele de căutare în funcție de buget, suprafață, an de construcție a imobilului, facilitați oferite, vei putea vizualiza exact ofertele care corespund cel mai bine așteptărilor tale, și vei putea contacta pe unul dintre consultanții noștri de vânzări pentru a stabili o vizionare.

La sediul nostru, o echipa de agenți imobiliari talentați te așteaptă să iți ofere consultanță imobiliară la cel mai înalt nivel de profesionalism, și iți vor prezenta toate ofertele de apartamente vânzare Herăstrău București care corespund cel mai bine așteptărilor tale.

Selecția de apartamente de vânzare Herăstrău București, care se regăsește în portofoliul nostru se focuseaza pe concepte precum confortul, luxul și siguranță.

Zona Herăstrău reflectă, în București, poate cel mai bine aceste concepte, privite din prisma imobiliarelor.

Vei găsi aici unele dintre cele mai exclusiviste construcții rezidențiale noi: complexuri de tip boutique sau de tip hotel ce iți oferă spații comerciale la parter, cartiere rezidențiale cu pază permanentă, zone de parcare, dar și facilitați precum săli de fitness, servicii de înfrumusețare, loc de joacă pentru copii, mini-market, curățătorie de haine, etc.

Și, nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că aceste apartamente de lux de vânzare în Herăstrău București, sunt localizate în apropierea unor puncte de maxim interes: Parcul și lacul Herăstrău, aeroportul Băneasa, Aviației, Hotel Ramada; în proximitate se află și principalele hub-uri comerciale și de birouri ale Bucureștiului, sediile multor companii de renume, ambasade, renumite restaurante, locuri de joacă, școli și grădinițe private.

Indiferent de zona din nordul Bucureștiului în care căutați un apartament de lux de vânzare, indiferent de finisajele sau facilitățile dorite, o agenție potrivită va găsi oferta cea mai bună pentru dumneavoastră.

Sursa foto: angluxurury.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri