CTP Invest a derulat si finalizat recent o serie de proiecte si va continua sa investeasca pe piata locala avand ca obiectiv extinderea retelei CTPark Network in perimetrul Europei Centrale si de Est prin investitii in proprietati comerciale clasa premium.
CTP Invest Romania, subsidiara liderului pe piata din Cehia pe proiecte imobiliare industriale si de depozitare si-a intensificat activitatile pe piata locala, iar strategia companiei prevede investitii in proprietati imobiliare in intreaga tara. CTP Invest Romania are in pregatire proprietati pe teritoriul Romaniei pentru a fi dezvoltate in urmatoarele luni si va oferi proiectele CTPark, atat companiilor locale, cat si internationale care sunt implicate in productie, manufacturare si logistica.

"In prezent sunt in curs de semnare o serie de contracte importante, se fac angajari de personal si se cumpara terenuri pentru a fi extinsa reteaua CTPark Network. Acest proiect este un concept unic, premiat, de parcuri integrate industriale si de afaceri, amplasate in locatii strategice in regiunea Europei Centrale si de Est, majoritatea proprietatilor fiind situate in Cehia", se arata in comunicat.

Proprietatile puse la dispozitie de catre companie includ conceptul unic Flexi–Space, unitati foarte eficiente din punct de vedere al costurilor destinate capacitatilor industriale reduse potrivite in special IMM-urilor – spatii incepand de la 1.150 metri patrati; hale de depozitare de la 3.000 mp; CTBox, cu un design eficient, doua unitati de depozitare de la 450 mp, fiecare dintre acestea oferind si facilitati pentru birouri, un showroom pentru vanzare si spatiu pentru industrie usoara, reparatii si depozitare. De asemenea cladirile si facilitatile "la cerere" sunt construite potrivit solicitarilor clientilor companiei.

Toate proprietatile vor fi construite de catre CTP, finantate prin fondurile de investitii ale CTP si intretinute de catre echipe dedicate de profesionisti CTP. in plus fata de reteaua CTPark Network, compania intentioneaza sa investeasca si in alte proprietati si constructii care vor fi realizate pe intreg teritoriul Romaniei. Lansarea operatiunilor din Romania ale CTP Invest sunt in legatura directa cu asteptarea in crestere a regiunii de a deveni o destinatie de afaceri pentru viitor.

"Suntem foarte increzatori in perspectivele pe care le avem in Romania. Baza noastra de clienti este enorma si printre acestia se manifesta un interes important de a produce si de a vinde produse in Romania," declara Remon L. Vos, managing director si partner CTP Invest.

CTP este un dezvoltator si un investitor international cu sediul central in Olanda. Grupul de companii de care dispune este format din CTP Invest, un specialist in dezvoltarea si managementul proprietatilor, CTP Products, divizia de manufactura si, recent infiintatul fond de investitii CTP Property.

CTP Invest este investitor in proprietati de afaceri si industriale. Compania a fost infiintata in 1996 pentru a raspunde cererii in crestere de proprietati de calitate comercial-industriale si de depozitare din Republica Ceha. CTP Invest inseamna concepte si nu doar cladiri. Developer lider in orasele din teritoriu, CTP Invest este cunoscut pentru reteaua integrata CTPark Network, complexul de birouri Spielberk Office Centre din Brno si proiectele Axis Office Park din Ostrava si Modrice.

CTP Invest a inregistrat o cota de 53% din piata dezvoltarilor de proprietati semi-industriale in 2006, aproape 80% din cota de piata din toate proprietatile industriale din afara orasului Praga in 2006, iar totalul investitiilor din Republica Ceha depaseste un miliard de Euro.

CTP Invest, cu peste 1 milion de metri patrati de proprietati construite si un portofoliu de terenuri insumand 6.500.000 mp, a primit numeroase premii si distinctii pentru proiectele dezvoltate. CTP Invest detine de asemenea proprietati si in alte tari ale Europei de Vest, precum Germania, Franta si Austria. Din 2006, CTP Invest are un birou si in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri