Un conac de 82 de milioane de dolari, care este încă în construcție, a doborât recordul imobiliar al Dubaiului, fiind cea mai scumpă proprietate vândută vreodată. Conacul este dotat cu 18 băi și un garaj pentru 15 mașini.

O vilă din Palm Jumeirah, vândută în luna iulie cu 82,35 milioane dolari, este acum cea mai scumpă casă vândută vreodată în Dubai, a scris Business Insider care citează Bloomberg.

Cunoscută sub numele de Casa Del Sole, vila este situată pe Frond G din Palm Jumeirah, insula artificială din Dubai, care are forma unui palmier. Palm Jumeirah găzduiește conace de mai multe milioane de dolari, precum și unele dintre cele mai importante stațiuni de lux din Dubai, acolo unde se află și St. Regis și Waldorf Astoria.

Casa Del Sole este încă în construcție, iar designul său include opt dormitoare, 18 băi și un garaj la subsol pentru 15 mașini. Vor urma și pistă de bowling și o sală proprie de teatru. Este de așteptat lucrările să fie finalizate la începutul anului viitor.

Dezvoltatorul a refuzat să dezvăluie identitatea cumpărătorului lui.

Scena imobiliară de lux din Dubai este în plină expansiune în acest an, după un 2021 în care industria a cunoscut un avânt considerabil. Mai mulți agenți imobiliari au declarat anterior pentru sursa citată că cererea pentru proprietăți de lux din oraș este în creștere, în special pentru proiectele care încă nici nu au apărut. Oferta de locuințe în locații privilegiate este în continuă creștere. În cartierele exclusive Palm Jumeirah, Emirates Hills și Jumeirah Bay Island, doar opt case noi sunt de așteptate să fie finalizate între 2023 și 2025.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri