Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obținut în septembrie autorizația de construire pentru ambele faze ale ansamblului rezidențial Quartier Azuga din Capitală, iar construcția va începe în această toamnă, se arată într-un comunicat remis redacției.

Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica din București, a inițiat în vara acestui an procesul de pre-vânzări și a rezervat deja peste 25% din apartamentele din prima fază.

“Clienții care au făcut rezervări sunt în marea lor majoritate clienți finali, care achiziționează cu intenția de a deveni rezidenți în cadrul ansamblului, dar există un interes bun și din partea investitorilor de profil”, a declarat, în comunicatul citat, Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Ansamblul Quartier Azuga se laudă că va veni cu un set de beneficii multiple, printre care și eficiența energetică foarte ridicată. Certificarea Green Homes și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaz și electricitate, o calitate a aerului ridicată, un nivel scăzut al emisiilor de carbon și costuri comune mici.

Compania de consultanță care intermediază vânzarea de apartamente din proiectul celor de la STC Partners este Crosspoint Real Estate.

“Suntem alături de STC Partners încă de la începutul planificării proiectului, iar rezultatele campaniei de pre-sales ne confirmă că ansamblul Quartier Azuga este un proiect bine poziționat în piață și foarte bine primit de către clienți. Preconizăm că vânzarea primei faze să se realizeze în integralitate în cursul anului viitor, considerând beneficiile proiectului și interesul ridicat acordat de către clienți”, a declarat și Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Prima fază va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

STC Partners a mai construit Quartier Gramont, proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.

Sursa foto: Crosspoint Real Estate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri