Complexul rezidențial Avalon Estate din nordul Bucureștiului, dezvoltat de Prime Kapital, va include o grădiniță și 28.000 metri pătrați de spații verzi și zone exclusiv pietonale cu acces la promenada lacului Pipera, elemente ce vor completa o serie întreagă de facilități comune dedicate viitorilor săi locatari.

Avalon Estate este construit având ca obiectiv dezvoltarea mai multor spații comune, printre acestea numărându-se și un parc central impunător, grădini private și alei exclusiv pietonale, cu acces la promenada lacului Pipera, dar va include și multe utilități de care se vor putea bucura cei care se vor muta în complex.

Parcul din Avalon Estate va fi ferit de traficul de mașini, făcându-l o zonă sigură și pentru cei mici atunci când vor ieși la joacă împreună cu alți copii din complex.

În jurul parcului se află clădirile de apartamente și casele care vor pune la dispoziția cumpărătorilor mai multe variante de locuire. Cei interesați vor putea alege dintre variantele de apartamente de tip:

(Sursa foto: Prime Kapital)

Toate aceste clădiri vor oferi acces la o varietate mare de spații comune, precum clădirea Gatehouse, o premieră pentru piața imobiliară din România.

Dar nu va fi singura clădire de uz comun pentru locatarii din Avalon, Clubhouse va fi o altă clădire ce va deservi întreaga comunitate din ansamblul rezidențial construit de Prime Kapital.

Pentru a afla mai multe despre facilitățile comune din Avalon Estate, wall-street.ro a vizitat proiectul imobiliar din zona Pipera, unde a discutat cu Maggie Kitshoff, Partener Office și Rezidențial în cadrul Prime Kapital.

Tendințele din piața imobiliară ne arată că nu mai este de ajuns să construiești doar spațiile locative fără să oferi ceva în plus, mai ales când vrei să dezvolți o comunitate. Cu atât mai mult pentru un proiect precum Avalon Estate, care este dezvoltat ca o comunitate privată.

Orașele devin din ce în ce mai înghesuite. În 2050, datele ONU ne arată că, aproape 70% din populația planetei va locui în zonele urbane. Misiunea noastră este aceea de a dezvolta comunități mai mici în interiorul orașelor, așa că este extrem de important să includem cât mai multe facilități, deoarece trebuie să ne gândim la ele ca la o extensie a propriei case, ca o extensie a cartierului”, ne-a explicat Maggie Kitshoff.

Puteți urmări interviul integral cu Maggie Kitshoff în clipul de mai jos, în care puteți vedea imagini exclusive din cadrul proiectului Avalon dezvoltat de Prime Kapital.

Spații verzi generoase și o grădiniță, printre cele mai importante facilități oferite de Avalon

Întrebată care vor fi cele mai importante spații comune pe care le vor găsi viitorii locatari din Avalon, reprezentanta Prime Kapital ne-a atras atenția asupra spațiilor verzi din complex, dar și a viitoarei grădinițe ce va face parte din proiect.

Potrivit dezvoltatorului, astfel de facilități vor deveni extrem de importante în proiectele rezidențiale, chiar și pentru Maggie Kitshoff, care se va număra printre viitorii locatari ai complexului.

„Pentru mine este important să știu că cei doi copii ai mei vor face parte din acest cartier, unde vor întâlni alți copii și unde se vor putea bucura de acea libertate pe care o oferă timpul petrecut afară”, ne-a mai explicat oficialul Prime Kapital.

Facilitățile au fost create după necesitățile viitorilor locatari

Referitor la utilitatea grădiniței, Maggie Kitshoff ne-a mai spus că, dincolo de faptul că va fi un loc în care cei mici vor învăța multe lucruri, le va oferi și părinților mai mult confort.

Cu o grădiniță în interiorul complexului, părinții îi pot lăsa rapid pe cei mici la grădiniță când pleacă la muncă și să-i ia de la grădiniță când se întorc de la serviciu. Mai mult, pentru copiii din grupele mai mari, grădinița aproape de casă, în interiorul unui complex sigur pentru ei, poate contribui la formarea încrederii celor mici, care vor putea să meargă singuri acasă.

„Așadar, ideea este aceea de a încorpora cât mai multe facilități care să răspundă nevoilor comunității. Desigur, nu le poți rezolva pe toate, dar poți începe prin a încorpora cât mai multe din nevoile de zi cu zi. Iar pentru mine, o grădiniță, într-un proiect ca acesta, este foarte importantă”, ne-a mai spus Maggie Kitshoff.

O altă componentă importantă este Clubhouse, o clădire foarte interesantă, deoarece va dispune de restaurant, o zonă de bar, precum și facilități de fitness, va avea și săli de saună, o piscină mare, dar și un studio de yoga”, ne-a mai dezvăluit Maggie Kitshoff.

Întrebată care sunt facilitățile preferate din complex, Maggie Kitshoff ne-a spus că este sigură că le va folosi frecvent pe toate și-i încurajează și pe viitorii locatari din Avalon să facă la fel.

„Toate facilitățile sunt ca o extensie a casei mele, sunt parte din casa mea. E ca și cum v-aș întreba: «Care este partea preferată din casa voastră?» Eu cred că toate aceste zone sunt valoroase, în funcție de diferite momente.

Facilitățile sunt atât de bine organizate că le voi folosi în fiecare zi și în fiecare săptămână. Mă voi bucura de o cafea la Clubhouse, cu siguranță voi folosi sălile de fitness. Este important să am așa ceva în apropriere, pentru că nu avem timp, pur și simplu, să mergem când vrem la o clasă de yoga sau de pilates”, ne-a mai spus partenerul din cadrul diviziei de Office și Rezidențial a Prime Kapital.

(Sursa foto: Prime Kapital)

Comunitățile create, o prioritate pentru Prime Kapital în toate proiectele pe care le dezvoltă

Maggie Kitshoff ne-a dezvăluit că acesta va fi stilul pe care Prime Kapital îl va aborda și în celelalte proiecte pe care le va dezvolta, adică acela de a pune accent pe facilitățile comune și pe crearea de spații verzi.

”Asta înseamnă că ne putem bucura de spații de calitate. În loc să avem doar pentru noi o grădină mică, de doar câțiva metri pătrați, ne putem bucura de un parc întreg pe care-l putem folosi cu toții”, ne-a mai spus Maggie Kitshoff.

Potrivit ei, vor fi și alte elemente care vor fi reutilizate și în alte proiecte, cum ar fi zonele în care circulația mașinilor nu va fi permisă, vor fi multe zone pietonale, inclusiv în proiectele din Timișoara și din Cluj anunțate recent.

(Sursa foto: Prime Kapital)

Oficialul Prime Kapital ne-a mai dezvăluit că o parte consistentă a investiției din proiectul Avalon a fost îndreptată către facilitățile comune, ceea ce reprezintă un efort considerabil din partea dezvoltatorului, ținând cont că bugetul total alocat acestui proiect depășește pragul de 100 milioane euro.

„Pe lângă toate facilitățile comune din interiorul proiectului am construit și infrastructura exterioară, drumurile care duc până la complex. Dar este viziunea noastră și ne dorim să creăm comunități mari, și nu doar care să se conecteze cu comunitățile noastre, ci și cu alte dezvoltări. Este important pentru noi să construim un brand de calitate”, a conchis Maggie Kitshoff.

Proiectul Avalon Estate poate fi vizionat la pe Bulevardul Pipera, nr. 1/8 M.

Sursa foto: Prime Kapital

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri