Valoarea totala a proiectelor prezentate zilele trecute la Condominium Cluj depaseste 200 milioane de euro, fiind cel mai important volum de investitii din industria apartamentelor, reunit intr-o manifestare de profil din Cluj, sustin organizatorii targului.

Companiile au prezentat la primul targ specializat de apartamente, Condominium, organizat la Cluj Napoca in perioada 17 - 20 mai, un numar de 18 ansambluri rezidentiale totalizand peste 2.500 de apartamente noi si aproximativ 200 de vile.

In paralel cu targul, organizatorii acestuia, companiile ProActive Business Communication si Plus Media au pregatit si o conferinta de real-estate destinata specialistilor, la care au luat parte autoritati, oameni de afaceri romani si straini, reprezentanti ai Uniunii Nationale Imobiliare (UNIM) Cluj, dar si reprezentati ai agentiilor imobiliare din Cluj si Bucuresti si reprezentanti ai institutiilor bancare.

Evenimentul a prezentat analize din domeniu noi proiecte imobiliare, dar si oportunitatile financiare in domeniul investitiilor imobiliare. Targul a fost deschis publicului larg pana duminica, 20 mai, iar intrarea a fost libera.

Organizatorii mai pregatesc pentru acest an Targul International de Apartamente Condominium, care va avea loc la Sala Palatului Bucuresti si Salonul Condominium-Deco, care se vor desfasura in perioada 18-21 octombrie. Pro Active Business Communication si Plus Media, sunt doua companii de relatii publice si organizari de evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste sase ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Diverta revine in Cluj si deschide o librarie intr-un centru comercial