Livingul este o oază de relaxare și refugiu, fiind unul dintre cele mai folosite spații dintr-o locuință. Din acest motiv, alegerea mobilierului pentru această cameră este un aspect deosebit de important. Canapeaua reprezintă punctul central al sufrageriei, așa că e important să alegi o variantă care să se potrivească pentru toate nevoile tale și să se integreze perfect cu stilul ales pentru restul pieselor de mobilier.

Iată care sunt cele mai populare alegeri de canapele pentru zona de living:

  1. Canapele extensibile - perfecte în zilele când ai musafiri care rămân peste noapte sau pentru perioada sărbătorilor când aștepți familia în vizită și ai nevoie de spațiu în plus pentru dormit.
  2. Canapele fixe - dacă ai un spațiu generos de umplut în living sau o locuință de dimensiuni mai mari, atunci poți alege o canapea solidă și generoasă.
  3. Canapele Velvet - ideale pentru cei care își doresc să ofere un plus de eleganță și un aspect chic zonei de living.
  4. Canapele de piele - pot fi piesa centrală a sufrageriei, integrându-se bine atât cu stilul tradițional, cât și cu ceva mai modern, contemporan.
  5. Canapele office - dacă vrei să creezi un spațiu de lucru plăcut și productiv acasă la tine, alege o canapea simplă, tapițată cu stofă pe care o poți amplasa într-un colț al livingului.

Sursa Foto: Somproduct

De multe ori este greu să găsești canapeaua care să se potrivească perfect cu dimensiunile camerei tale, așa că e important să cauți și variante personalizate, în funcție de nevoile și spațiul de care dispui.

Pentru că nu este o piesă de mobilier tocmai ieftină, asigură-te că ai planificat din timp bugetul pe care îl ai la dispoziție. Nu alege dintr-o gamă atât de variată de canapele, varianta cea mai accesibilă, este posibil să nu fie foarte confortabilă și de calitate.

Pune-ți mai întâi întrebarea: cine o va folosi și cu ce scop. Dacă ai copii mici sau animale de companie, dacă primești des musafiri care rămân peste noapte, atunci ai grijă ca materialul canapelei să fie unul rezistent, într-o culoare închisă. În schimb, dacă o vei folosi doar pentru a citi o carte sau a te relaxa în fața televizorului, restricționările nu sunt numeroase.

Alege canapele potrivite livingului tău din portofoliul de produse: https://www.somproduct.ro/
.
Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Sursa foto: Somproduct.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri