Dezvoltatorul imobiliar Rock Development investește 23 de milioane de euro în dezvoltarea celei de a doua faze a proiectului rezidențial Avrig Park Residence din Capitală.

Compania se află în plin proces de livrare a celor 135 de apartamente din faza întâi a proiectului, vândute integral, în timp ce faza a doua va include 222 de apartamente, care au ca termen de finalizare anul 2024.

Avrig Park Residence este cel mai amplu proiect rezidențial aflat în dezvoltare în zona Bucur Obor, fiind amplasat pe strada Avrig, la 250 de metri de Primăria Sectorului 2. Proiectul reprezintă o regenerare urbană amplă a zonei, fiind construit pe o structură unică de 5 etaje subterane, parter și 10 etaje, apartamentele fiind împărțite în două corpuri de clădire independente.

Adițional celor 357 de apartamente, proiectul va mai include și 405 locuri de parcare, spații comerciale la parterul blocurilor iar în subteran vor fi amenajate atât locurile de parcare cât și spații de depozitare pentru toate unitățile locative.

Rezultatele înregistrate în faza întâi a Avrig Park Residence, vândută integral, ne-au determinat să avem încredere deplină în evoluția proiectului și am decis astfel să demarăm investiția de 23 de milioane de euro în faza a doua.

Construcția a început de patru luni și am vândut deja aproximativ 25% din cele 222 de apartamente. Suntem deschizători de drumuri în zona Bucur Obor, care va deveni un pol imobiliar major al orașului în viitor, și avem încredere în evoluția pieței rezidențiale în viitor”, a declarat Mircea Cotiga, CEO Rock Development, dezvoltatorul proiectului.

Compania a mai dezvoltat anterior Politehnica Park Residence, cu 434 de apartamente, un proiect fanion pentru zona Grozăvești - Politehnică. SVN Romania este consultantul imobiliar al Rock Development și unul dintre principalii jucători de pe piața de consultanță imobiliară și liderul segmentului rezidențial, cu peste 15 proiecte rezidențiale în portofoliu, în București și în țară.

Sursa foto: Rock Development

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri