Transilvania Construcții a achiziționat de la Comalim S.A. un parc industrial situat pe un teren de 4,4 hectare în zona de nord a municipiului Arad, într-o tranzacție estimată la circa 3.5 mil. Euro.

Proprietatea include două hale, spații de depozitare și clădiri administrative cu o suprafață închiriabilă de peste 16.000 mp, ce urmează a fi modernizate de către noul proprietar. Astfel, Transilvania Construcții continuă să își consolideze poziția în vestul țării și rămâne unul din cei mai importanți jucători autohtoni de pe piața industrială.

Terenul beneficiază de acces direct spre Drumul European E68, ce leagă Arad de Nădlac, iar localizarea în apropierea Autostrăzii A1 asigură legătura cu alte localități din țară și străinătate, facilitând în același timp accesul la aeroportul internațional din Arad.

„Ne bucurăm pentru realizarea achiziției și extinderea portofoliului TRC Parks de parcuri industriale. Proprietatea achiziționată este localizată strategic, in-city în orașul Arad cu acces auto și cale ferată și deservește peste 30 de chiriași, care activează în diverse domenii de activitate. Mulțumim echipei Crosspoint Real Estate și Secu Legal pentru asistența și suportul oferite, pe toată durata tranzacției”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Andrei Timofte, Director General, Transilvania Construcții S.A.

Tranzacția a fost asistată, în exclusivitate, de compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate – lider în intermedierea tranzacțiilor cu terenuri în România – și a consultat în al doilea trimestru al anului 2022 compania Transilvania Construcții într-un alt deal, în valoare de aproximatv 15 mil. Euro.

Transilvania Construcții SA dezvoltă, deține și administrează proprietăți generatoare de chirii cu peste 20 de ani de experiență în România. În prezent, compania deține un portofoliu de peste 250.000 m2 suprafață construită de proprietăți industriale și comerciale, fiind cel mai mare dezvoltator de spații logistice din țară cu acționariat 100% românesc.

Sursa foto: Transilvania Construcții

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri