Euromall construieste cel de-al doilea centru comercial la Galati, proiect ce face parte din planurile de extindere ale companiei, mall ce trebuie terminat pana la sfasitul anului 2008.

Euromall este singurul proiect anuntat oficial pe piata din Galati. Procesul de inchiriere a inceput deja, centrul fiind inchiriat in proportie de 60%. Majoritatea brandurilor prezente la Pitesti, unde a fost construit primul mall, au decis sa se extinda si in Galati. Agentul exclusiv pentru acest centru comercial a fost numit Colliers International.

Constructia centrului comercial din Galati a inceput la sfarsitul lui 2006 in apropierea garii si autogarii. Euromall Galati va avea o suprafata inchiriabila totala de peste 23.000 metrii patrati, un supermarket de 3.000 metrii patrati, cel mai mare format de farmacie din Romania, peste 150 de magazine, cinema, restaurante si cafenele, jocuri, etc.

Proiectul beneficiaza de sprijinul firmei Moore-Yasky-Sivan, care are in portofoliu peste 70 de malluri construite in toata lumea. Parcarea subterana si supraterana ofera 800 de locuri de parcare disponibile vizitatorilor.

Grupul francez Flash Consult Invest care a inaugurat la Pitesti complexul comercial Euromall, dupa o investitie de peste 40 milioane euro, vrea sa dezvolte un proiect rezidential pentru persoanele cu venituri mari in zona Baneasa, pe un teren de 64.000 de metri patrati care a costat 30 milioane euro.

Constructia celor 1.000 de apartamente va incepe la sfarsitul anului acesta si ii va costa inca 70 milioane euro pe investitori, astfel ca valoarea proiectului va ajunge la 100 milioane euro. Proiectul va fi dezvoltat in parteneriat cu Immoeast, fiecare companie avand o participatie de 50%.

Euromall vrea sa se extinda si in Timisoara, in domeniul centrelor comerciale. Flash Consult Invest va demara lucrari la o cladire turn de birouri in Pitesti, cu un spatiu de 10.000 metri patrati, in care va investi circa 20 milioane euro.

Flash Consult Invest reprezinta un grup de investitori francezi, fondatori ai unui lant de 30 de magazine in Franta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Proprietarul mall-urilor Promenada donează 150.000 euro către Crucea Roșie
Setari Cookie-uri