Natură este peste tot în jurul nostru. Ar putea fi o grădină, un parc local, o plajă din apropiere, sau un complex imobiliar de case într-o zonă rezidențială lângă oraș. Chiar și în orașele în care natură poate fi mai greu de găsit, există lucruri de descoperit și explorat în parcurile mari, sau în cartierele de case cu grădini micuțe și cochete.

În cadrul complexului rezidențial Liziera de Lac am pus natură pe primul loc, deoarece avem convingerea că oriunde te-ai află trebuie să fii conectat mereu la natură, de aceea am construit acest complex imobiliar de case care te scoate din junglă urbană și te lasă să fii fermecat de cântecul păsărilor de la fereastră casei tale, de spațiile verzi întinse și pierdute în desimea pădurii ce îți relaxează mintea și îți bucură sufletul, sau chiar de plimbările cu bicicletă la marginea lizierei și pe malul lacului Tătaru, care îți alungă oboseală și îți redau tonusul.

Credem cu tărie că atâta timp cât ești bine fizic, mental și sufletește, vei putea să oferi la rândul tău doar bine. De aceea, am gândit acest proiect în afară capitalei București, pentru a oferi familiilor posibilitatea de a fi mai aproape de natură în fiecare zi, în fiecare dimineață și seară, șapte zile din șapte, fără restricții.

Astfel, am gândit Liziera de Lac că un complex imobiliar de case smart, astfel încât viitorii rezidenți să se bucure de toate facilitățile necesare stilului de viață modern precum un spațiu comercial pentru alimentele de bază, complex sportiv cu piscină, terenuri de baschet și tenis, spații de co-working, restaurante, cafenele sau grădiniță și locuri de joacă, completat de tehnologii de ultimă generație care îți simplifică viața în interiorul casei și care îți asigură un confort sporit.

Mai mult decât atât, în acest ansamblu rezidențial ai acces nelimitat, la distanță de o plimbare la pas către pădure și lacul Tătaru, precum și zone special amenajate pentru plimbările cu bicicletă, astfel încât să te simți bine în locul în care locuiești.

Știm că nu este de ajuns doar să pui la dispoziție anumite facilități doar pentru a atrage potențiali rezidenți, așa că prin intermediul complexului Liziera de Lac am gândit un proiect cu o dezvoltare durabilă care se bazează pe soluții ecologice: 52% din complex este rezervat spațiilor verzi.

De asemenea, vor există peste 10 ha de parcuri, precum și 12 ha de panouri solare, un sistem de irigare independent, precum și un sistem dual de colectare a apelor uzate, cu stații proprii de tratare a apei, dar și reglementări interne pentru interzicerea utilizării pesticidelor. Dar nu este suficient pentru a te simți că în natură, dacă nici calitatea aerului nu este, exact că într-o zonă verde, departe de poluarea specifică orașului. De aceea vom avea instrumente ce vor măsură calitatea aerului pe care locatarii îl vor respiră în cadrul complexului.

De asemenea, Liziera de Lac are două obiective principale de conservare a mediului. Prima este legată de amenajarea și conservarea Lacului Tătaru, iar cea de-a două se va concentra pe amenajarea unui parc natural care va păstra intacte 13 ha de pădure în apropierea complexului.

Dacă ești curios și îți dorești să vezi și să experimentezi tot ceea ce Liziera de Lac are de oferit, ne găsești la doar 15 de minute distanță de București. Oferta din cadrul ansamblului rezidențial include 7 tipuri de case, sau cuiburi, fiecare cu grădină proprie și tehnologizat după dorințele și preferințele familiilor care locuiesc aici, astfel încât să aibă parte de confortul maxim în mijlocul naturii.

Haide să ne cunoști, haide să te bucuri de natură, haide să te simți bine alături de cei dragi, zi de zi!

Sursa foto: Liziera de Lac

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri