Prima editie a targului imobiliar tIMOn din Constanta reuneste peste 15 proiecte imobiliare noi, investitii de peste 35 milioane euro si ofera spre cumparare peste 1.000 de unitati locative.

Targul imobiliar din Constanta - tIMOn - se desfasoara in perioada 24-27 mai in cadrul complexului hotelier Flora din Mamaia si este organizat de catre Admedia Consulta in parteneriat cu agentia de publicitate Publichriss. In cele patru zile ale targului vor expune proiecte imobiliare peste 25 de companii imobiliare, institutii financiare, dar si firme de decoratiuni, mobilier si materiale de constructii.

Oferta prezentata constantenilor va fi una diversificata, de la apartamente pe malul marii pana la vile in ansambluri rezidentiale, preturile de contractare servind tuturor tipurilor de cumparatori.

“Am ales Constanta pentru primul pas al unui traseu national al tIMOn, intrucat o piata imobiliara in ascensiune cum este cea constanteana nu are un eveniment al sau, un eveniment care sa vina in sprijinul cererii si ofertei”, au declarat reprezentantii targului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cele mai scumpe penthouse-uri scoase la vanzare in 2012
Setari Cookie-uri