CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, anunță finalizarea procesului de modernizare a clădirii myhive Victoria Park, moment ce marchează creșterea pe plan local a unui brand internațional lansat în urmă cu 6 ani în România.

Situată în zona de nord a Bucureștiului, myhive Victoria Park completează portofoliul de clădiri myhive din București, ce include alte 4 proprietăți, printre care se numără myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive IRIDE | nineteen şi myhive IRIDE | twenty.

“La finalul unui proces complex de modernizare, noua clădire myhive Victoria Park oferă soluții contemporane de birouri adaptate perioadei post-pandemice. Starea de bine a angajaților la birou a fost din start o prioritate a brandului myhive. De altfel, conceptul a fost creat pentru a răspunde nevoilor şi cerințelor aflate în continuă schimbare ale chiriașilor, iar acestea stau la baza creării de experiențe într-o clădire de birouri, tendință din ce în ce mai prezentă pe piața actuală. myhive Victoria Park propune un mediu de lucru ce include un nou standard în ce privește calitatea – ​​mai multă lumină naturală, birouri spațioase şi funcționale, precum şi diverse zone atractive pentru relaxare şi socializare”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România.

Procesul de renovare şi modernizare a clădirii a durat aproximativ 1 an si a cuprins tot parterul şi spațiile comune ale etajelor superioare. Ȋntr-o primă fază au fost reconfigurate zonele de acces în clădire, apoi zonele comune renovate au inclus crearea unui lounge cu design modern, cu zone ample de relaxare şi spații de lucru cu porturi USB și prize pentru alimentare. La final, au fost create zonele şi terasele verzi exterioare, dedicate chiriașilor clădirii. Mai mult, proiectul a vizat îmbunătățirea funcțională a clădirii, astfel încât aceasta să poată oferi facilitați complete pentru bicicliști – parcare dedicată, dușuri şi vestiare, precum şi servicii diverse dedicate comunității. De asemenea, au fost montate stații de încărcare pentru mașini electrice.

Întregul proces de modernizare a avut la bază strategia ESG a companiei, prin urmare, au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, echipamente performante, cu consum redus care includ sisteme de ventilație sau iluminat LED cu senzori de prezență. De altfel, la finalul anului trecut, myhive Victoria Park a obținut certificatul BREEAM Excellent v6.

Proiectul a fost finalizat cu ajutorul partenerilor Zest Collective, pe partea de proiectare şi Bog’art, compania de construcții.

Clădirea myhive Victoria Park beneficiază de o parcare generoasă şi are o suprafață închiriabilă totală de 21.000 de mp, fiind organizată pe șase niveluri: subsol, parter, plus patru etaje superioare. Unul dintre cele mai recente contracte de închiriere a fost semnat la mijlocul anului trecut pentru o treime din întreaga clădire, către Grupul Leventer Medical care urmează să deschidă aici primul spital privat de dermatologie si chirurgie oncologică din ţară.

Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 18 miliarde de euro la data de 31 martie 2022, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală: Berlin, Praga și Varșovia. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Republica Cehă și în Europa Centrală, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri