Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara începe dezvoltarea Nusco Homes, un nou ansamblu de vile în Nordul Capitalei, în zona verde a orașului Tunari, nvestiție estimată la peste 30 de milioane de euro.

Proiectul este dezvoltat pe un teren de peste 50.000 de mp, iar Nusco Homes va găzdui 121 de vile de 6 tipuri și este dezvoltat în două faze. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare Q2 2024, iar întregul proiect va fi gata de livrare la finalul anului 2025.

“Nusco Homes reprezintă una dintre cele mai mari și importante provocări pentru mine ca arhitect. M-am bucurat să pot desena de această dată un proiect de case, unde utilizăm finisaje de top, precum panouri fotovoltaice, pompe de căldură, fațade parțial ventilate, sisteme de climatizare de ultimă generație, tâmplărie Pinum Doors & Windows sau terase finisate tip deck”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Luigi Cucciniello, Arhitect în cadrul Nusco Imobiliara.

(Sursa foto: Nusco Imobiliara)

Pe lângă toate acestea, arhitectul a mai spus că ansamblul va dispune și de un parc de peste 2.000 de mp, alei și spații verzi, locuri de joacă, zone de sport, dar și spații dedicate animalelor de companie, spații de socializare și de relaxare.

Nusco Homes va cuprinde și o grădiniță privată și un centru comercial dedicat.

(Sursa foto: Nusco Imobiliara)

“Este primul proiect de vile din portofoliul companiei noastre din România și ne bucurăm să putem dezvolta și livra un astfel de proiect către comunitate. Piața locală ne-a încurajat și ne-a oferit încredere pentru a dezvolta Nusco Homes, care este un ansamblu ce are absolut toate facilitățile necesare unei proprietăți de calitate superioară, toate acestea fiind gândite în detaliu”, spune Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.

Ansamblul rezidențial se adresează familiilor care își doresc un altfel de stil de viață, într-un proiect complet integrat și departe de aglomerarea urbană, dar cu acces rapid la mijloace de transport, la aeroport, la școli, grădinițe, spitale, centre comerciale, dar și cu ieșire facilă către drumurile spre munte și spre mare.

(Sursa foto: Nusco Imobiliara)

Proiectul oferă următoarele tipuri de vile: Toscana, Lombardia, Campania, Sicilia, Calabria și Sardinia, cu diverse compartimetări și suprafețe, fiecare cu grădini proprii, atent amenajate.

Sursa foto: Nusco Imobiliara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri