Dezvoltatorul Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM inaugurează joi, 30 martie, Giurgiu Shopping Park, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu nr 10, începând cu ora 9.00.

Parcul de retail de la Giurgiu, este al 26-lea proiect al celor de la Square 7 Properties și are o suprafață totală închiriabilă de 7.000 mp. Acesta va oferi o varietate de opțiuni de cumpărături, găzduind magazine cu o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte și accesorii, produse cosmetice, articole home-deco, restaurant, produse pentru copii și altele. Giurgiu Shopping Park este ancorat de Lidl, și este complet închiriat către branduri importante și cunoscute precum: Tedi, CCC, Hervis, Dr. Max, Noriel, New Yorker, Takko, KFC, Kik, Sinsay, Xpress și Fressnapf.

"Este un moment important pentru oraș și suntem mândri de investiția pe care o inaugurăm aici. Giurgiu Shopping Park va oferi o experiență unică de cumpărături pentru toți clienții. Proiectul contribuie, în același timp, și la dezvoltarea economică a orașului, oferind oportunități de angajare pentru locuitorii zonei", declară Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

Proiectul de la Giurgiu a fost dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM, antreprenor general fiind compania austriacă Strabag.

Grupul Square 7 are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

Sursa foto: Square 7 Properties

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri