Primăria Sectorului 2 lansează a cincea etapă de înscrieri pentru reabilitarea termică a blocurilor prin programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a acestora.

Potrivit unor informaţii publicate de instituţie, asociaţiile de proprietari din Sectorul 2 care nu au depus până în prezent dosar se pot înscrie în program până pe 30 iunie.

Primăria Sectorului 2 a reamintit că programul local de creştere a performanţei energetice este axat pe lucrări de izolare termică a pereţilor exteriori ai blocului, inclusiv închiderea balcoanelor, de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi a celui de furnizare a apei calde.

În acest program de reabilitare termică se pot înscrie doar asociaţiile de proprietari, conform OUG 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor. Totodată, pot fi reabilitate termic doar blocurile construite după proiecte elaborate până pe 31 decembrie 2005.

Până pe 30 iunie, asociaţiile de proprietari interesate trebuie să transmită Primăriei Sectorului 2 (către Serviciul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari) cererea de înscriere completată, la care să ataşeze şi copiile după cartea de identitate a preşedintelui asociaţiei de proprietari, după încheierea judecătorească de înfiinţare a asociaţiei, după cod fiscal; hotărârea de înscriere în program, adoptată în cadrul Adunării Generale a asociaţiei de proprietari, cu acordul a două treimi din numărul total al proprietarilor din condominiu; contractul de mandat semnat de preşedintele asociaţiei, prin care aceasta mandatează Primăria Sectorului 2 să stabilească măsurile şi acţiunile conform OUG 18/2009; lista proprietarilor din imobil şi destinaţia spaţiilor din clădire; fişa de identificare a asociaţiei/blocului completată.

Toate formularele sunt în format editabil şi se pot descărca de pe site-ul autorităţii locale.

Pentru detalii suplimentare sau clarificări legate de înscrierea în program Serviciul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari poate fi contactat la inf.reabilitare@ps2.ro, respectiv la numerele 021 209 62 57, 021 209 62 84, 021 209 62 87 şi 021 209 62 92.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri