Imobilul din Intrarea Alexandru Macedonski, nr. 10, Sector 1, București va fi consolidat și restaurat cu finanțare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării. Alături de acesta, și imobilul din strada Domnița Anastasia, nr. 5 va fi consolidat și restaurat cu finanțare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării.

Proiectul, depus de UAT Municipiul București prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovarea energetică moderată a clădirii rezidențiale multifamiliale situată în Intrarea Alexandru Macedonski, nr. 10, Sector 1, București.

Valoarea finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 3.403.505,55 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna februarie 2023 va fi implementat până în luna februarie 2026.

Clădirea situată în Intrarea Alexandru Macedonski nr. 10, Sector 1, București este o construcție multietajată cu regim de înălțime D+P+3E, cu funcțiunea de locuințe colective. Clădirea a fost încadrată în clasa de risc seismic RSII, în urma expertizei tehnice realizate în anul 2021.

Clădirea a fost construită în anul 1937, are o suprafață desfășurată de 830 mp şi este amplasată în Zona Construită Protejată nr. 10 – bulevardul Haussmanian de ţesut Calea Dorobanţi.

Sursa Foto: PMB

Proiectul, depus de UAT Municipiul București prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovarea energetică moderată a clădirii rezidențiale multifamiliale situate în strada Domnița Anastasia, nr. 5, sector 5.

Valoarea finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 6.706.546,19 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna martie 2023 va fi implementat până luna martie 2026.

Clădirea situată în str. Domnița Anastasia, nr. 5, sector 5, București este o construcție cu un regim de înălțime S+P+2E și este încadrată în clasa de risc seismic RS I. A fost construită în 1890 și are o suprafață construită desfășurată de 3151.24 mp.

Imobilul este înscris pe lista monumentelor istorice, poziția 879, cod LMI B-II-m-B-19193.

Sursa Foto: PMB

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri