Fondul cipriot de investitii Bluehouse Capital va construi impreuna cu dezvoltatorul spaniol Hercesa un proiect rezidential cu 1.500 de apartamente pe un teren de 13 hectare in zona Ghencea, in urma unor investitii estimate la peste 300 milioane euro, a anuntat compania imobiliara Colliers.

Suprafata construita a proiectului din zona Ghencea, care va aduce 1.500 de apartamente, va fi de peste 270.000 de metri patrati. "Dupa licitatie, Bluehouse Capital a devenit proprietarul terenului si a incehiat un targ cu cei de la compania imobiliara Hercesa pentru a dezvolta proiectul care va fi amplasat pe bulevardul Ghencea", se arata intr-un comunicat al companiei de servicii imobiliare Colliers, citat de NewsIn.

Bluehouse Capital este un fond de investitii care vizeaza pietele din sud-estul Europei si s-a implicat deja si in alte cateva proiecte din Romania cu o valoarea de 20 de milioane de euro.

Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de 30 de ani pe piata si cu sediul central in Spania. Hercesa este implicata in special in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Arhitect: "Încă mai răsar birouri de calitate slabă". Ce va schimba coronavirus
Setari Cookie-uri