Site-ul imobiliar idealista a anunțat că un bloc din Lisabona, format din 34 de apartamente, este în curs de renovare și se va adăuga la oferta de locuințe a capitalei portugheze. Ceea ce este interesant la acea clădire este că, în 2001, a servit pentru scurt timp drept casa tânărului fotbalist Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul, care avea doar 16 ani atunci, împărțea o cameră – numărul 34 – cu prietenul său Miguel Paixão. Au stat într-o pensiune numită Residencial Dom José. Băieții au locuit acolo în timp ce se antrenau la Academia Sportivă pentru tinere talente, scrie The Mayor.

Bineînțeles că acest aspect face ca imobilul cu pricina să beneficieze deja de interes din partea chiriașilor.

Dar dacă doriți să închiriați fostul apartament al lui Ronaldo la următoarea vizită în Lisabona, este posibil să fiți dezamăgiți. Dezvoltatorii au explicat faptul că scopul recondiționării clădirii (în valoare de 14 milioane de euro) a fost de a contribui la echilibrarea decalajului locativ care a afectat Capitala.

Clădirea, situată pe Duque de Loulé 79, va fi pregătită să primească familii și tineri care doresc să se stabilească pe termen mediu și lung.

Între timp, Cristiano Ronaldo a primit recent permisiunea de la Consiliul Local din Lisabona să-și renoveze proprietatea actuală, care este considerată cel mai scump apartament din Capitală. Locuința, în valoare de aproximativ 7,2 milioane de euro, are aproximativ 288 de metri pătrați și este situat vizavi de Parcul Eduardo VII, una dintre cele mai scumpe zone rezidențiale ale orașului (aflată nu foarte departe de clădirea mai sus menționată).

Actuala proprietate deține un centru spa, sală de cinema, piscină interioară și exterioară , dar și o terasă de pe care se poate vedea râul Tajo.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri