Speedwell a primit autorizația de construire pentru a treia clădire din proiectul The Ivy, ansamblul rezidențial situat în nordul Bucureștiului, în cartierul Băneasa, un proiect care va include la final 10 clădiri și un total de 800 de locuințe.

Investiția în noua clădire, parte din a doua fază de dezvoltare, însumează 22 milioane de euro din bugetul total de 160 milioane de euro alocat întregului ansamblu. Lucrările de construcție pentru noua clădire au început, în timp ce 42% din totalul de apartamente disponibile a fost deja vândut.

Situat pe strada Jandarmeriei, în apropiere de pădurea Băneasa, proiectul The Ivy este amplasat pe un teren de cinci hectare și va include în total 10 imobile cu regimuri diferite de înălțime, dar fără să depășească P+7 pentru a asigura un nivel optim de lumină pentru spațiile verzi dintre clădiri.

Proiectul va cuprinde în total 800 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri.

„The Ivy oferă acces către facilitățile necesare vieții urbane: școli, spital, un mall cu acces la diverse servicii, o grădină zoologică și aeroport. Strâns legat de Miro, proiectul nostru de birouri, The Ivy este destinat atât pentru uzul individual, cât și familiilor ce caută un echilibru între viața personală și cea profesională”, a declarat Didier Balcaen, CEO și co-fondator Speedwell.

(Sursa foto: Speedwell)

În prezent, dezvoltatorul a finalizat lucrările pentru primele două clădiri, alcătuite din 228 de unități. Apartamentele din prima clădire sunt vândute în totalitate, în timp ce în cea de-a doua clădire mai sunt doar câteva unități disponibile. Speedwell a demarat lucrările pentru a treia clădire din ansamblu, ce va livra 128 de unități, cu suprafețe cuprinse între 54 și 122 mp, 42% dintre unități găsindu-și proprietarii până în prezent.

"Dezvoltarea celei de-a treia clădiri The Ivy reprezintă o nouă etapă pentru Speedwell. Pe măsură ce continuăm să conturăm acest proiect, asistăm, de asemenea, și la formarea comunității de aici. În timp ce unii proprietari sunt deja mutați, ceilalți se pregătesc să facă acest pas în perioada următoare", a declarat și Jan Demeyere, arhitect și co-fondator Speedwell.

The Ivy a primit certificarea GREEN HOMES de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și, la fel ca majoritatea dezvoltărilor Speedwell, aceasta este certificată BREEAM Excellent.

Sursa foto: Speedwell

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri