Romania a intrat in vizorul ECO Business-Immobilien

Compania austriaca de investitii imobiliare ECO Business-Immobilien intentioneaza sa-si majoreze capitalul cu 200 milioane euro, pentru finantarea de achizitii de proiecte cu o valoare estimativa de circa 800 milioane euro pe mai multe piete europene, inclusiv Romania.

Compania intentioneaza, in urmatoarele 12-18 luni, prin majorarea capitalului cu 200 milioane euro, sa realizeze investitii semnificative in regiunea Europei Centrale si de Est, principalele tinte fiind Romania, Ucraina si Bulgaria.

"Vom folosi jumatate din fondurile atrase din majorarea de capital pentru finantarea investitiilor in aceasta regiune", se arata intr-un comunicat al companiei.

Majorarea se va realiza prin emiterea de 20 de milioane de actiuni noi, iar actionarii companiei au prevazut posibilitatea ca, pana in anul 2012, sa opereze inca o majorare de capital, de peste 100 de milioane de euro.

ECO Business-Immobilien este o companie de investitii imobiliare, listata la bursa din Viena, si care investeste in proiecte de mari dimensiuni, deja finalizate, din sectorul comercial si cel al spatiilor de birouri.
Portofoliul investitorului austriac include peste 100 de proiecte in Austria si Germania, jumatate fiind investitii in centre comerciale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri