Cladirea situata in apropierea podului Baneasa are o suprafata construita totala de 7.804 mp si o suprafata utila de birouri de 5.513 mp, fiind structurata pe subsol, parter si sase etaje. Printre dotarile si amenajarile oferite se numara 70 de locuri de parcare atat la subsol cat si in exteriorul imobilului, centrala termica, incalzire/racire prin ventiloconvectoare, grupuri sanitare pe fiecare nivel, doua lifturi.

"Aceasta zona devine din ce in ce mai cautata de catre companii. (...) Un fapt deosebit de important este disponibilitatea de inchiriere a unor suprafete mici. Suprafata minima de inchiriat este de aproximativ 400 metrii patrati, ceea ce face foarte dezirabila aceasta cladire" a declarat Luminita Necula, real estate broker in cadrul departamentului Birouri, Regatta.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.