Grupul Plaza Centers NV si-a anuntat intrarea pe piata din Romania cu o investitie de circa 100 de milioane de euro intr-un proiect care va cuprinde realizarea unui centru comercial modern, cladiri de birouri si constructia a 600 de apartamente in centrul Timisoarei

Proiectul Plaza Centers NV din Timisoara administrat printr-o sucursala locala va include pe un teren de 90.000 metrii patrati un centru comercial, un loc pentru divertisment, cu apartamente rezidentiale si birouri.

Lucrarile de dezvoltare ale proiectului din Piata General Virgil Economu, zona Dorobantilor, sunt programate sa inceapa la sfarsitul anului 2007, iar inaugurarea centrului comercial este asteptata sa aiba loc la mijlocul anului 2009. Viitorul centru comercial din Timisoara se va intinde pe o suprafata de 46.000 metrii patrati.

Plaza Centers va include un hypermarket, 12 sali de cinema, fast food-uri si restaurante cu specific italian, romanesc, precum si magazine de incaltaminte, imbracaminte, bijuterii, cosmetice, articole sportive, etc.

"Intentionam sa aducem marci internationale faimoase in Timisoara, prezente in toate centrele comerciale din Europa. Studentii vor beneficia de internet café, librarii si cluburi", a declarat directorul regional al Plaza Centers in Romania, Luc Ronsmans.

In paralel, Plaza Centers intentioneaza sa investeasca si in dezvoltarea a peste 600 de apartamente cu pana la patru camere, dar si in cladiri de birouri organizat intr-un centru de afaceri care va oferi facilitati de cinci stele investitorilor existenti sau noi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si