Compania imobiliara Pirelli Re, a treia din Europa, a anuntat ca intentioneaza sa intre pe piata romaneasca si pe cea a Bulgariei pana in august, cel mai probabil prin intermediul unui vehicul de investitii creat impreuna cu banca UniCredit si cu subsidiarele sale locale

"Vrem sa intram in fiecare an pe doua piete noi", a spus directorul general al Pirelli Re, Carlo Puri Negri si a adaugat ca observa noi oportunitati in Europa de est.

Compania Pirelli & C. Real Estate estimeaza ca va anunta in decurs de cateva saptamani o achizitie in germania mai mare decat cumpararea anul trecut a companiei Deutsche Grundvermoegen (DGAG), deoarece se extinde pe o piata pe care o considera a fi fost subevaluata.

Pirelli Re, a treia companie imobiliara din Europa centrala, cu active in valoare de 14,5 miliarde euro, a acceptat in octombrie 2006 sa cumpere 96,8% din actiunile companiei DGAG, pentru 440 milioane euro (593,9 milioane dolari).

"Mai avem cateva saptamani pana cand vom confirma noua achizitie, care este mai mare decat compania DGAG", a declarat directorul general al Pirelli Re, fara sa dea mai multe detalii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si