Compania israeliana Aura Investments a achizitionat un teren in Brasov, in valoare de 13,5 milioane de euro, pentru a dezvolta un proiect rezidential cu 1.550 de apartamente de lux, investitie de aproximativ 130 milioane de euro, a anuntat publicatia Globes.
Acesta este cel de-al cincilea proiect in Romania si cel de-al treilea al companiei in Brasov. Aura detine 75% din acest proiect in timp ce firma Baron-Adam Group are un procent de 25%. Compania asteapta un profit de 198 milioane de euro la finalizarea lucrarilor.

Aura Investments a mai achizitionat, in iunie, un alt lot de teren impreuna cu firma Baron Adam, iar la inceputul lunii, reprezentantii companiei au anuntat ca vor construi in Brasov un alt proiect de circa 400 de locuinte pentru care vor investi 35 milioane de euro.

Compania israeliana a achizitionat in luna mai un lot de teren si in Piatra Neamt pentru constructia a altor 550 de apartamente.

Aura Investements alaturi de compania Globe Trade Center (GTC) Romania dezvolta in Piatra Neamt centrul comercial Galleria. Acesta va fi construit in partea de Sud-Est a orasului pe un teren de 1,8 hectare, totalizand 12.200 metri patrati suprafata inchiriabila.

In prezent, Aura Investements are in lucru circa 1.650 de apartmente in Romania si Ungaria. Compania spera sa ajunga la un portofoliu de 3.000 de locuinte construite in acest an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri