Acesta este cel de-al cincilea proiect in Romania si cel de-al treilea al companiei in Brasov. Aura detine 75% din acest proiect in timp ce firma Baron-Adam Group are un procent de 25%. Compania asteapta un profit de 198 milioane de euro la finalizarea lucrarilor.

Aura Investments a mai achizitionat, in iunie, un alt lot de teren impreuna cu firma Baron Adam, iar la inceputul lunii, reprezentantii companiei au anuntat ca vor construi in Brasov un alt proiect de circa 400 de locuinte pentru care vor investi 35 milioane de euro.

Compania israeliana a achizitionat in luna mai un lot de teren si in Piatra Neamt pentru constructia a altor 550 de apartamente.

Citeste si:

Aura Investements alaturi de compania Globe Trade Center (GTC) Romania dezvolta in Piatra Neamt centrul comercial Galleria. Acesta va fi construit in partea de Sud-Est a orasului pe un teren de 1,8 hectare, totalizand 12.200 metri patrati suprafata inchiriabila.

In prezent, Aura Investements are in lucru circa 1.650 de apartmente in Romania si Ungaria. Compania spera sa ajunga la un portofoliu de 3.000 de locuinte construite in acest an.