Hercesa Imobiliaria, subsidiara din Romania a dezvoltatorului imobiliar Hercesa, inaugureaza joi santierul unui nou ansamblu rezidential care va aduce pe piata 1.500 de apartamente si tot atatea locuri de parcare in zona Baia de Arama din capitala, potrivit unui comunicat al primariei sectorului 2.

Complexul rezidential "Vivenda Residencias" se va construi in zona de est a capitalei, in zona Baia de Arama si va cuprinde aproximativ 1.500 apartamente si 1500 garaje, zone comerciale, spatii pentru gradinite, locuri de joaca si spatii verzi, a anuntat Primaria sectorului 2.

Noul complex va fi o zona rezidentiala inchisa cu acces controlat. Proiectul este relativ aproape de Piata Muncii. in prezent, in sectorul 2 se deruleaza lucrarile de construire la inca patru ansambluri rezidentiale cu un total de 2.775 de apartamente.

Ansamblurile rezidentiale in constructie in sectorul 2 sunt ansamblul Dinu Vintila care va aduce pe piata 482 apartamente si 805 locuri de parcare, Planorama ce ofera bucurestenilor 1.104 apartamente si 1.120 locuri de parcare, Emerald Rezidences cu 281 apartamente si 402 locuri de parcare in zona Tuzla, precum si complexul Rose Garden unde vor fi construite 908 apartamente si 1.110 locuri de parcare in soseaua Colentina.

Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de 30 de ani pe piata si cu sediul central in Spania. Hercesa este implicata in special in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004.

Compania a anuntat la sfarsitul lunii mai ca va construi impreuna cu fondul cipriot de investitii Bluehouse Capital un proiect rezidential cu 1.500 de apartamente pe un teren de 13 hectare in zona Ghencea din capitala, in urma unor investitii estimate la peste 300 milioane euro.

Un alt proiect al Hercesa Imobiliara va fi constructia unui ansamblu rezidential cu circa 800 de apartamente, dezvoltat pe soseaua Orhideelor din capitala, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si