Dezvoltatorii proiectului, Real Estate Developement & Extenso, sustin ca investitia suplimentara de patru milioane de euro in complexul Sara Sea View din Olimp va fi directionata catre sporirea confortului apartamentelor si a intregului ansamblu rezidential.

"Ideea principala va fi aceea de a oferi locatarilor aceleasi servicii ca la hotel in propriile apartamente. Acestia vor beneficia de servicii de administrare si intretinere non-stop, curatatorie, spalatorie auto si vestimentara, servicii de receptie, posta si curierat, precum si de garantarea securitatii prin accesul in incinta imobilelor pe baza de cartela magnetica si prin sistemele automatizate de securitate, cu alarme si echipamente video", a declarat reprezentantul EuroMetropola, Monica Marin.

Ansamblul rezidential Sara Sea View cuprinde un bloc de 128 apartamente, cu doua, trei sau patru camere si suprafete cuprinse intre 90 si 150 de metri patrati, distribuite pe 11 etaje. Apartamentele dispun de terase si vedere spre mare. Pretul pe metrul patrat construit este de 1000 euro fara TVA, incluzand locul de parcare.

Viitorii locatari mai beneficiaza de un club de intretinere si recreere, restaurant, internet cafe si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, cu spatii de joaca amenajate pentru copii, piscina in aer liber etc.

Citeste si:

Proiectul ansamblului a fost realizat de compania Simtech SRL, iar constructia este asigurata de compania Synergy Construct. Lucrarile de constructie au inceput in noiembrie 2006 si se vor derula pe o perioada de 18-20 de luni.

Investitorul in proiectul Sara Sea View, Real Estate Development, ofera servicii de cumparare si vanzare a proprietatilor imobiliare.

Synergy Construct este o companie de constructii, avand un actionariat majoritar turc care a realizat in Romania, pana in prezent, peste 50 de proiecte, unul din cele mai importante fiind parcul industrial Prologis.