Terenul are o suprafata de 8.000 metri patrati cu deschidere la Drumul National 64A, iar drumul de acces este catre sanatoriul 1 Mai si Palatul Olanesti, fosta vila de protocol a lui Nicolae Ceausescu. Potrivit reprezentantilor RealPro, terenul se afla in imediata apropriere a Rezervatiei de Nuferi Albi si Galbeni din Baile Olanesti, in zona de promenada a statiunii.

"Terenul are un mare potential de constructie a unor complexuri turistice sau hoteluri, iar statiunea Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale", a declarat Mihai Stanculescu din partea RealPro.

Baile Olanesti este situata in Nord-Estul Olteniei, in judetul Valcea, la o distanta de 18 kilometri de orasul Ramnicu Valcea si la o altitudine de 450 metri.

Agentia imobiliara RealPro a fost infiintata in Ramnicu Valcea in anul 2002 si lucreaza pentru clientii sai numai pe baza de contracte de reprezentare exclusiva si nu percepe comision de la cumparatori.