Globe Trade Center Romania va investi 130 de milioane de euro in constructia celui de-al doilea proiect rezidential in Bucuresti, Felicity Rezidentials, care va aduce pe piata 1.300 de apartamente, a declarat Shimon Galon, directorul companiei.

Noul proiect va fi dezvoltat pe o suprafata de zece hectare de teren in nordul Bucurestiului in apropierea padurii Baneasa. Ansamblul rezidential Felicity va aduce pe piata circa 1.300 de apartamente in mai multe faze de constructii.

Pentru inceput, prima faza a proiectului va oferi 112 apartamente in opt cladiri de doua etaje si mansarda dar si 145 locuri de parcare, care vor fi livrate in primul trimestru al anului 2009. Cea de a doua faza va aduce pe piata 212 apartamente cu doua, trei sau patru camere si cu suprafete cuprinse intre 60 si 200 de metri patrati.

"Proiectul rezidential Felicity este cel de-al doilea complex pe care compania GTC il dezvolta pe piata bucuresteana, dupa succesul obtinut de primul nostru proiect Rose Garden din care au fost vandute deja 500 de apartamente", a adaugat Shimon Galon.

in cadrul complexului va fi construit si un centru comercial cu o suprafata de 3.000 de metri patrati, locuri de joaca pentru copii, restaurante si terenuri de sport. Pretul de vanzare este de 1.370 de euro pe metru patrat plus TVA.

GTC Real Estate Investments Romania, societate membra a companiei imobiliare GTC International, este prezenta pe piata imobiliara din Europa Centrala si de Est din 1994.

Compania a mai administrat, in Romania, construirea, ocuparea si vanzarea pentru cladirile de birouri Europa House si America House, iar in prezent administreaza proiectele rezidentiale Green Dream Residence, Jasmine Park. De asemenea, compania administreaza proiectul comercial Galleria Bucharest, precum si proiectele de birouri Aurora Business Park si City Gate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si