Un investitor privat va aloca 1,5 milioane euro in constructia ansamblului rezidential Shepherd\'s Village, compus din zece vile, la 1.200 metri altitudine in Magura de Moeciu din zona Parcul National Piatra Craiului

"Ansamblul Shepherd 's Village va reprezenta o prima etapa dintr-un proiect mai amplu, Transilvania Village, menit sa reinvie traditiile satului transilvanean. Lucrarile deja au inceput, iar vilele se pot preda in maximum opt luni de la semnarea contractului", sustine Robert Teodorescu, director in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al companiei Regatta.

Compus din zece vile, ansamblul va dispune si de terenuri de sport, sauna, jacuzzi, mini pool in aer liber, echitatie ponei, grajd de animale, loc pentru petreceri campenesti, locuri de odihna, magazin satesc, posibilitatea de moto cross, atv, snowmobile, iar iarna plimbari cu sania.

Vilele vor fi structurate pe parter si mansarda, avand o parcela de cel putin 1.000 metri patrati de teren. Fiecare vila va dispune de o suprafata totala de 123 metri patrati din care 107 metri patrati este suprafata construita a casei si 16 metri patrati reprezentand suprafata anexei prevazuta pentru centrala pe lemne si pentru depozitarea ustensilelor de gradina.

Pretul unei astfel de case de vacanta este de 155.000 euro si include si terenul de 1.000 metri patrati. Predarea caselor de vacanta se va face la cheie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si