Heftsiba si Apollo investesc 13 mil. euro intr-un teren in Voluntari

Compania israeliana Heftsiba Global si grupul Apollo Real Estate vor investi 13 milioane de euro in achizitia unui teren in orasul Voluntari pentru a ridica un ansamblu rezidential cu aproximativ 1.000 de apartamente.

Heftsiba Global Ltd. va coopera cu grupul de investitii imobilare Apollo Real Estate pentru a dezvolta in comun noul ansamblu rezidential din comuna Voluntari. Cele doua companii au ajuns deja la un acord si vor achizitiona contra sumei de 13 milioane de euro un teren pe care vor construi in urmatorii trei ani in total 1.000 de apartamente. Locuintele vor avea o suprafata totala de 100.000 mp si vor fi ridicate pe circa sapte acri de teren.

Reprezentantii companiei Heftsiba Jerusalem Gold Ltd. au mai declarat ca au inregistrat recent un profit de 1,4 milioane euro din vanzarea partii detinute intr-un alt proiect imobilar din nordul Capitalei, in care investise circa 2,9 milioane euro.

Compania Heftsiba a fost infiintata in anul 1968 si are in portofoliu cateva mii de apartamente, centre comerciale si hoteluri in Israel si in alte tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cum și-a salvat business-ul un antreprenor din imobiliare în vreme de pandemie
Setari Cookie-uri