Compania mixta romano-italiana Extenso, dezvoltatorul proiectului imobiliar Sara Sea View din statiunea Olimp, va investi peste 15 milioane euro in constructia unei cladiri de birouri in Capitala, a declarat Mirela Rosca, managerul societatii, citata de NewsIn.
Potrivit managerului companiei, Extenso a achizitionat deja terenul unde va ridica o cladire de birouri cu o suprafata de peste 15.000 metri patrati si este in cautarea unor loturi pentru inca doua investitii asemanatoare. Toate birourile care urmeaza a fi construite vor fi de clasa A.

"Dupa ansamblul rezidential sara Sea View ne-am indreptat investitiile catre cladiri de birouri. Asta nu inseamna ca nu vom mai construi locuinte, dar in momentul de fata avem alte planuri. Vom dezvolta in urmatoarea perioada trei-patru cladiri de birouri cu o structura de opt-zece etaje. Toate vor fi ridicate in Capitala si vor fi construite pe inaltime pentru ca terenul atat ne permite", a mentionat Rosca.

Extenso este implicata in prezent in dezvoltarea proiectului Sara Sea View din statiunea Olimp, a carui investitie initiala a fost recent suplimentara cu patru milioane de euro, ridicandu-se in acest moment la 15 milioane euro, banii fiind directionati catre sporirea confortului apartamentelor si a intregului ansamblu rezidential.

"Ideea principala va fi aceea de a oferi locatarilor aceleasi servicii ca la hotel in propriile apartamente. Acestia vor beneficia de servicii de administrare si intretinere non-stop, curatatorie, spalatorie auto si vestimentara, servicii de receptie, posta si curierat, precum si de garantarea securitatii prin accesul in incinta imobilelor pe baza de cartela magnetica si prin sistemele automatizate de securitate, cu alarme si echipamente video", a declarat Monica Marin, reprezentantul companiei imobiliare EuroMetropola, agentul exclusiv al complexului rezidential.

Ansamblul rezidential Sara Sea View cuprinde un bloc de 128 apartamente, cu doua, trei sau patru camere si suprafete cuprinse intre 90 si 150 de metri patrati, distribuite pe 11 etaje. Apartamentele dispun de terase si vedere spre mare. Pretul pe metrul patrat construit este de 1000 euro fara TVA, incluzand locul de parcare. Viitorii locatari mai beneficiaza de un club de intretinere si recreere, restaurant, internet cafe si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, cu spatii de joaca amenajate pentru copii, piscina in aer liber etc.

Extenso este o companie mixta romano-italiana ce opereaza atat in domeniul sportiv, acoperind o gama larga de produse si servicii destinate sportului, cat si in domeniul articolelor casual/fashion. Infiintata in decembrie 1994, compania si-a inceput activitatea ca si unic distribuitor al produselor sportive Lotto. In prezent, Extenso are in portofoliul sau si investitii de real-state a caror valoare depaseste 20 milioane de euro, cifra de afaceri inregistrata la finele anului trecut fiind de peste 12,5 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri