Impact Developer&Contractor a fost selectata ca partener la constituirea societatii care are ca scop viabilizarea si construirea unui cartier in zona Dealul Lomb din Cluj-Napoca, investitie de 300 milioane euro.

In prezent, societatea Impact este in curs de elaborare a planului de activitate si a strategiei de management a proiectului de construire locuinte si utilitati, elemente ce vor fi puse la dispozitia conducerii noii societati cu scopul viabilizarii si construirii cartierului.

Cartierul va include 3.200 de case, vile si 2.500 de apartamente, spatii comerciale si de servicii precum si centre culturale, spatii verzi, de distractie, sport.

Ca urmare a ofertei inclusa in documentatia de licitatie, Primaria Municipiului Cluj-Napoca va beneficia de viabilizarea a 33% din suprafata ce o detine in zona Dealul Lomb pe care se pot amplasa peste 1.000 de loturi destinate tinerilor, eroilor si veteranilor, conform referatului Directiei Domeniului Public-Privat.

Primaria va primi cu titlu gratuit 75 de locuinte cu destinatie sociala, precum si spatii aferente pentru sediu primarie, politie, scoala, gradinita, dispensar, precum si parcuri si iluminat public.

Citeste si:

In zona Dealul Lomb din Cluj se intentioneaza sa se construiasca un grup de cladiri inalte, una dintre ele fiind proiectata pentru a fi cea mai inalta din regiune.

Compania imobiliara Impact Developer & Contractor SA Bucuresti, listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a afisat in primele trei luni un profit net de 2,17 milioane lei (650.664 euro), de peste 7,2 ori mai mare decat in intervalul similar al anului trecut.

Capitalul social al companiei este divizat intr-un miliard de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Printre actionarii principali ai companiei se numara Dan Ioan Popp cu 30,20%, Carmen Sandulescu cu 11,31%, Julius Baer Investment LLC cu 5,05% si East Capital cu 5,35%. Titlurile Impact Developer & Contractor SA Bucuresti se tranzactioneaza la prima categorie a BVB, sub simbolul IMP. Capitalizarea companiei este de 1,13 miliarde lei (345,3 milioane euro), aferenta cotatiei de 1,13 lei, inregistrata in data de joi.