Cel mai important proiect, City Residentials, presupune investitii de 2-300 milioane euro si va fi dezvoltat, in parteneriat cu alte firme, pe un teren de patru hectare de pe DN1. Proiectul se va intinde pe o suprafata construita de circa 120.000 mp si va cuprinde locuinte, spatii comerciale si birouri. Constructia urmeaza a fi finalizata in circa trei ani de la demararea lucrarilor.

"Am ales un teren de peste patru hectare unde vom construi un mini oras. Peste 60% din constructiile programate vor fi dedicate spatiilor rezidentiale, iar restul pentru retail si birouri. In prezent suntem in faza aprobarii planului urbanistic zonal al proiectului", a precizat Tatoiu.

Reprezentantul City Holding a mai spus ca in portofoliul companiei pe care o controleaza mai exista un proiect, de dimensiuni mai reduse insa, a carui valoare s-ar putea ridica la circa 17-18 milioane euro si care vizeaza constructia unui imobil de birouri si a unui showroom (amplasat in fata cladirii) care va fi dezvoltat pe o suprafata de 23.000 mp, tot pe DN1.

Citeste si:

"Investitiile in cele doua proiecte, precum si in celelalte pe care le avem in plan vor fi realizate atat independent, cat si in parteneriat cu alte firme. Cea mai mare parte a fondurilor vor proven, cel mai probabil, din credite bancare", a adaugat Tatoiu.

In paralel, City Holding construieste in Cluj Napoca un ansamblu rezidential de blocuri, investitia pentru acest proiect fiind estimata la circa 7 milioane euro.