Compania cu capital romanesc, City Holding intentioneaza sa investeasca aproximativ 300 milioane euro pentru dezvoltarea a doua proiecte imobiliare in Bucuresti, a declarat actionarul City Holding, Dan Tatoiu.
Cel mai important proiect, City Residentials, presupune investitii de 2-300 milioane euro si va fi dezvoltat, in parteneriat cu alte firme, pe un teren de patru hectare de pe DN1. Proiectul se va intinde pe o suprafata construita de circa 120.000 mp si va cuprinde locuinte, spatii comerciale si birouri. Constructia urmeaza a fi finalizata in circa trei ani de la demararea lucrarilor.

"Am ales un teren de peste patru hectare unde vom construi un mini oras. Peste 60% din constructiile programate vor fi dedicate spatiilor rezidentiale, iar restul pentru retail si birouri. In prezent suntem in faza aprobarii planului urbanistic zonal al proiectului", a precizat Tatoiu.

Reprezentantul City Holding a mai spus ca in portofoliul companiei pe care o controleaza mai exista un proiect, de dimensiuni mai reduse insa, a carui valoare s-ar putea ridica la circa 17-18 milioane euro si care vizeaza constructia unui imobil de birouri si a unui showroom (amplasat in fata cladirii) care va fi dezvoltat pe o suprafata de 23.000 mp, tot pe DN1.

"Investitiile in cele doua proiecte, precum si in celelalte pe care le avem in plan vor fi realizate atat independent, cat si in parteneriat cu alte firme. Cea mai mare parte a fondurilor vor proven, cel mai probabil, din credite bancare", a adaugat Tatoiu.

In paralel, City Holding construieste in Cluj Napoca un ansamblu rezidential de blocuri, investitia pentru acest proiect fiind estimata la circa 7 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri