Hotelul va avea o suprafata construita de 11.000 mp si va dispune pe langa cele 136 de camere si de 1.500 mp de spatii pentru sali de conferinte.

Reprezentantul Nord Grup a declarat ca este in cautarea unor noi terenuri pentru investitii hoteliere. Compania mai are in plan finalizarea in luna august a acestui an a doua cladiri rezidentiale in Pipera, dar si demararea unei investitii de 22 milioane euro in constructia unui proiect imobiliar de 160 apartamente in zona Baneasa.

"Dupa ce in august vom finaliza cele doua blocuri P+4 din zona Pipera von demara lucrarile la un alt proiect care se va intinde pe circa 10.000 mp in Baneasa. In plus suntem in discutii cu cei de la City Holding (parteneri la proiectul Nord City Tower) pentru colaborarea in parteneriat si in cadrul proiectelor imobiliare pe care acestia le vor demara in urmatoarea perioada", a mentionat Barbulescu.

Nord Grup SRL este o societate cu capital romanesc integral privat, infiintata in anul 2003, avand ca domeniu principal de activitate constructiile civile si industriale. Societatea functioneaza pe structura de holding si cuprinde: Nord Instal (lucrari de instalatii termice, sanitare, electrice), Nord Metal (lucrari de constructii metalice) si Nord Design (lucrari de finisaje, pardoseli, tencuieli, vopsitorii). Principalele lucrari executate de catre Nord Grup constau in constructia/ modernizarea de locuinte individuale, locuinte unifamiliale, imobile de apartamente, hale de productie, hoteluri.