Complexul va include 48 de cladiri cu 3, 4 sau 5 etaje, dotate cu lifturi si va cuprinde 480 de apartamente de 2-4 camere si penthouse-uri cu 5 incaperi. Ansamblul rezidential va fi construit pe baza celor mai moderne tehnologii germane in domeniul proiectarii si constructiilor civile si va defini noi standarde de confort si siguranta in sectorul imobiliar.

Printre facilitatile oferite de Residenz se numara: parcare pazita (cu o capacitate de 320 garaje subterane si 338 locuri de parcare supraterane), o galerie comerciala de 2.200 mp la parterul cladirilor (catre Soseaua Banatului), discount-market, piata agroalimentara, teren de joaca, gradinita si un lac artificial.

Complexul Residenz este construit in patru etape, ale caror termene de finalizare au fost stabilite in decembrie 2007, iunie 2008, decembrie 2008 si iunie 2009. Dezvoltatorii proiectului au pus la dispozitia clientilor doua modalitati de plata: 25% avans - 75% la livrare sau 25% avans - 72% in transe, pe durata constructiei, 3% la livrare.

Fondata in 1997 la Bucuresti, Eurisko Consulting este in prezent una dintre cele mai mari companii romanesti de consultanta imobiliara.

Citeste si:

Tiriac Imobiliare, dezvoltator in domeniul real estate si al constructiilor care face parte din grupul Tiriac Holdings, a debutat pe piata de profil din Romania in anul 1994, odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holdings.

Tiriac Imobiliare intentioneaza ca pana in anul 2010 sa inregistreze o valoare totala de piata a investitiilor de 840,35 milioane euro, in prezent ingloband 21 de companii. Printre proiectele sale anterioare se numara: Centrul Tiriac din Sos. Nordului, Centrul Nouveau din Str. Lipscani, Centrul Vama Postei din Calea Giulesti, magazinele Praktiker din Brasov si Targu Mures si showroom-urile auto Mitsubishi (Calea Giulesti), Land Rover-Jaguar din Sos. Bucuresti-Ploiesti, Daimler Chrysler si Ford Brasov.

Planurile de dezvoltare Tiriac Imobiliare includ: doua proiecte imobiliare de anvergura care inglobeaza shopping mall-uri, zone rezidentiale, centre de afaceri si hoteluri in Timisoara si Brasov, un alt proiect complex in zona Militari din Bucuresti, constand in showroom-uri si service-uri auto pentru marcile comercializate de TiriacAuto plus un centru de afaceri, un cartier rezidential de blocuri destinat clasei exclusiviste in nordul Bucurestiului, un centru de afaceri de clasa A in zona Buzesti a capitalei si un parc industrial pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Cu o experienta de 65 de ani pe piata imobiliara, LBBW Immobilien este o companie lider pe piata de real estate si a constructiilor din Germania, cu o cifra de afaceri de 600 milioane euro. LBBW Immobilien ofera servicii complete in domeniul investitiilor si al dezvoltarii de proiecte imobiliare, de la planning-ul specific proiectelor de anvergura, pana la consultanta tehnica si supervizarea constructiilor.