Centrul comercial, Armonia, are o suprafata totala de 112.500 metri patrati si este situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac. Complexul Armonia va include hipermarketul Carrefour si are o galerie de peste 80 de magazine si restaurante. Magazinele vor ocupa o suprafata totala construita de peste 50.000 metri patrati si vor comercializa o gama extinsa de produse de tip “do-it-yourself”, imbracaminte si incaltaminte pentru adulti, articole pentru copii, IT&C si altele.

Red Project One, parte a grupului Red, va gestiona constructia centrului comercial Armonia Arad, iar procesul de marketing si inchiriere a spatiilor comerciale va fi realizat de catre Paladin Management.

Red este o companie de dezvoltari imobiliare, infiintata cu scopul de a investi in sud-estul Europei, in principal in Romania. Actionarii principali ai companiei sunt fondurile de investitii GED Group (Spania) si Warburg Pincus (SUA).

Citeste si:

Compania care coordoneaza activitatea grupului Red este Red Management Capital si acopera intreg spectrul dezvoltarilor imobiliare, de la ansambluri rezidentiale la spatii de birouri, comerciale si industriale.

Compania a mai anuntat pentru Romania implicarea in proiecte imobiliare a caror valoare depaseste 400 milioane euro. Red Management Capital gestioneaza in prezent o serie de proiecte aflate in diferite etape de dezvoltare: Complexul Trident Plaza (Constanta), ansamblul rezidential Natura Residence (Bucuresti) si Centrul Comercial Armonia (Arad).

Primul proiect in care a fost implicat grupul Red in Romania este Iride Business Park si a fost vandut in 2004 pentru 63 milioane euro, tranzactie record pentru piata imobilara romaneasca din acea perioada.