Dezvoltatorul imobiliar Red va investi 50 milioane euro in constructia celui mai mare centru comercial din Arad a carui finalizare este programata pentru inceputul anului viitor
Centrul comercial, Armonia, are o suprafata totala de 112.500 metri patrati si este situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac. Complexul Armonia va include hipermarketul Carrefour si are o galerie de peste 80 de magazine si restaurante. Magazinele vor ocupa o suprafata totala construita de peste 50.000 metri patrati si vor comercializa o gama extinsa de produse de tip “do-it-yourself”, imbracaminte si incaltaminte pentru adulti, articole pentru copii, IT&C si altele.

Red Project One, parte a grupului Red, va gestiona constructia centrului comercial Armonia Arad, iar procesul de marketing si inchiriere a spatiilor comerciale va fi realizat de catre Paladin Management.

Red este o companie de dezvoltari imobiliare, infiintata cu scopul de a investi in sud-estul Europei, in principal in Romania. Actionarii principali ai companiei sunt fondurile de investitii GED Group (Spania) si Warburg Pincus (SUA).

Compania care coordoneaza activitatea grupului Red este Red Management Capital si acopera intreg spectrul dezvoltarilor imobiliare, de la ansambluri rezidentiale la spatii de birouri, comerciale si industriale.

Compania a mai anuntat pentru Romania implicarea in proiecte imobiliare a caror valoare depaseste 400 milioane euro. Red Management Capital gestioneaza in prezent o serie de proiecte aflate in diferite etape de dezvoltare: Complexul Trident Plaza (Constanta), ansamblul rezidential Natura Residence (Bucuresti) si Centrul Comercial Armonia (Arad).

Primul proiect in care a fost implicat grupul Red in Romania este Iride Business Park si a fost vandut in 2004 pentru 63 milioane euro, tranzactie record pentru piata imobilara romaneasca din acea perioada.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri