Lucrarile ultimului proiect al companiei, Neptun Plaza, vor fi demarate in luna octombrie si urmeaza a fi finalizate in anul 2009. Potrivit directorului de comunicare al companiei "in acest moment sunt deja contractate circa 30% din cele 152 de apartamente. Acesta este cel de-al treilea proiect al companiei Imobiliara in Neptun dupa complexele rezidentiale de vacanta Neptun Private Suites si Club Bosco Neptun. Investitia totala pentru Neptun Plaza se va ridica la 15 milioane euro, iar finantarea se va face din fonduri proprii. Ansamblul va fi compus din 152 de apartamente de doua si trei camere, cu suprafete intre 62 si 273 mp".

Complexul rezidential Neptun Plaza va fi format din doua cladiri cu regim de demisol, parter si zece etaje, iar la parter vor fi amenajate zone comerciale, restaurante, dar si servicii precum fitness, beauty saloon, masaj si 61 locuri de parcare. intre cele doua corpuri, compania va crea o insula de 90 metri patrati cu piscina si zona de plaja.

Compania Imobiliara a mai anuntat in aprilie ca va investi aproape noua milioane de euro intr-un ansamblu de locuinte cu 38 de apartamente in apropierea Garii de Nord. Imobilul va cuprinde 38 de apartamente, grupate pe tipologii, in functie de dimensiune, incepand de la 67 mp, pentru apartamentele de 2 camere, pana la 173 mp, pentru apartamentele de 4 camere. Cladirea va avea patru niveluri subterane, in suprafata de aproximativ 2.464 mp, in care va fi amenajata si o parcare cu 47 de locuri. Finantarea investitiei se va face integral din sursele proprii ale companiei.

Citeste si:

Imobiliara mai are in lucru un alt proiect rezidential in apropierea Palatului Parlamentului, unde va contrui o cladire cu 34 de apartamente, dar si doua imobile cu peste 50 de apartamente de vacanta in Predeal.

Compania Imobiliara SRL, infiintata in 2004, este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii. Compania are doi asociati, Vlad Radu Popa si Irina Popa si este axata pe segmentul rezidential in Bucuresti si apartamente de vacanta in Neptun, Olimp, Sinaia si Predeal. O alta latura importanta a activitatii companiei o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale de tip mini-mall in Saturn, Venus si Neptun.