Compania israeliana BSR Europe negociaza achizitia unor terenuri in Romania si Kazahstan, finantand aceasta tranzactie prin intermediul sumelor obtinute din vanzarea unor proprietati catre grupul Africa-Israel Properties, ce se ridica la 142-165 milioane dolari, informeaza Budapest Business Journal
Compania a precizat ca terenul din Romania este destinat constructiei a mii de apartamente, investitia totala ridicandu-se la doua miliarde sekeli (473 milioane dolari), iar terenul din Kazahstan fiind destinat constructiei unui mare complex rezidential, comercial, hotelier si de birouri, investitia ridicandu-se la 1,8 miliarde sekeli.

BSR Europe a declarat ca nu a semnat inca un memorandum de intelegere si nu a finalizat niciun contract de achizitie. Compania nu a oferit detalii privind preturile acestor terenuri si nici despre planurile legate de constructia unor imobile pe aceste terenuri.

B.S.R. Europe Ltd este o companie infiintata acum 40 de ani, dezvoltand proiecte imobiliare in Europa, Statele Unite ale Americii si Israel.

Compania a dezvoltat proiecte imobiliare care insumeaza o surafata de 1.58 milioane de metri patrati, fiind prezenta in 8 tari din Europa Centrala si de Est. Compania are in curs de dezvoltare 9,100 de unitati locative, din care 1,500 au fost deja contractate.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri