Spatiile inchiriate de clienti in cadrul BB&TP sunt cuprinse intre120 metri patrati si 2.200 metri patrati utili in prima dintre cladirile de birouri. in viitoarele birouri vor lucra peste 1.000 de persoane din cadrul celor 12 companii care au semnat pana in prezent contracte de inchiriere. Printre chiriasi se numara Moeller Electric, DuPont si F. Zanti Com.

"Negocierea si semnarea contractelor de inchiriere cu primii clienti ai Baneasa Business & Technology Park reprezinta un moment important in derularea proiectului nostru. In prezent, spatiul de birouri este inchiriat in proportie de 85%, urmand sa anuntam in viitorul apropiat numele celorlalti chiriasi", a declarat managerul general al Baneasa Business & Technology Park, Nicolae Calinoiu.

In acest moment lucrarile de constructie la primele doua cladiri cuprinse in parcul de afaceri se afla intr-un stadiu avansat. Structura este finalizata si acum se lucreaza la fatada si la sistemele de instalatii. intregul proiect BB&TP se desfasoara in cinci etape si va avea in final 160.000 mp de spatii de birouri clasa A si A+, distribuiti in 11 cladiri, parte dintr-un peisaj de gradini si servicii publice, create pentru clientii BB&TP.

Citeste si:

Prima faza a parcului de afaceri va totaliza 26.000 mp de spatii de birouri tip clasa A+, reprezentand o investitie de 35 milioane euro, din cele 250 milioane euro planificate pentru intreg parcul de afaceri. in BB&TP fiecare cladire de birouri va avea ca spatii pe etaj suprafete de minim 2.700 mp. Imobilele sunt structurate pe subsol destinat parcarii, parter si 4, 6 sau 8 etaje superioare.

BB&TP este parte integrata in Proiectul Baneasa, care evolueaza conform graficului stabilit la momentul demararii constructiei. in zona rezidentiala, primele 51 de apartamente sunt deja finalizate, urmatoarele vor fi finalizate in luna septembrie 2007. Suprafata pe care se intinde proiectul Baneasa este de 221 de hectare si reprezinta peste 1% din suprafata Bucurestiului. Proiectul va totaliza peste 1,6 milioane de metri patrati de spatiu construit.