Sapte milioane euro pentru constructia unui complex cu 44 de locuinte

Firma de constructii ACED Bucuresti a demarat lucrarile pentru ridicarea unui ansamblu rezidential cu 44 de locuinte in zona de sud a Capitalei, dupa o investitie de sapte milioane euro, a declarat, citat de NewsIn, reprezentantul companiei, Anca Gheorghiu.

Ansamblul Rezidential Victoria va fi amplasat in vecinatatea statiei de metrou IMGB pe o suprafata de 13.170 metri patrati si va fi format dintr-un numar de 44 de unitati rezidentiale. Locuintele vor fi compuse din parcele de teren cu suprafete cuprinse intre 250 mp si 450 mp.

"Pentru perioada acestui an, din cele 44 de case - vor fi realizate 28, restul de 16 fiind propuse spre finalizare pentru vara anului 2008. Preturile caselor variaza intre 135.000 euro si 200.000 euro, fara TVA, in functie de suprafata construita si suprafata de teren liber a fiecarei case", a declarat Anca Gheorghiu.

Infiintata in 1994, ACED este la al doilea proiect rezidential. Primul proiect finalizat este situat in vecinatatea Padurii Mogosoaia.

ACED construieste in regie proprie ansambluri rezidentiale, case pe terenul beneficiarilor - case lemn, case zidarie, case care combina structura clasica de beton si zidarie cu sistemul canadian, case de vacanta, spatii industriale, hale, mobilier de gradina (foisoare, mese, scaune si scari din lemn) atat in tara cat si in strainatate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri