Neocity si Poalim Capital vand 6.700 de aprtamente in Bucuresti pentru 120 mil euro

Fondul de investitii imobiliare Poalim Real Estate controlat de grupul israelian Neocity si Poalim Capital Markets divizie a Hapoalim Israel vrea sa vanda patru proiecte rezidentiale din Capitala pentru 120 de milioane euro, potrivit publicatiei israeliene Globes.

Neocity detine indirect 19,2% din fondul de investitii Poalim Real Estate avand dreptul la 26% din suma obtinuta din vanzare si la jumatate din dividendele fondului. Poalim Real Estate se asteapta in urma vanzarii la un profit de 55 milioane euro, iar Neocity la un profit operational de 14,3 milioane euro.

Neocity Group a anuntat investitii de un miliard de euro pentru Romania, in perioada 2006 - 2009. Compania dezvolta, prin intermediul subsidiarei Neocity Group Romania, mai multe proiecte in Constanta si Bucuresti.

Grupul va construi, in parteneriat cu o alta companie, un proiect imobiliar cu locuinte si spatii comerciale in apropiere de lacul Siutghiol din judetul Constanta, dupa o investitie de 160 milioane euro. Proiectul se va desfasura pe o suprafata construita de 300.000 de metri patrati. Reprezentantii companiei asteapta ca din vanzarea spatiilor sa obtina circa 200 de milioane de euro.

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca. Grupul, care a intrat pe aceasta piata in 1999, a anticipat progresele pe care Romania le va inregistra pe piata imobiliara. Astazi, Romania este situata pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale Neocity Group, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada si in Africa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri