Compania israeliana Aura Investments Ltd. a achizitionat o serie de proprietati imobiliare in Ploiesti, Romania si in Akrau, Kazakhstan in doua tranzactii separate, informeaza Budapest Business Journal, fara sa dea detalii financiare.
In Ploiesti, compania israeliana a achizitionat un teren destinat construirii a 265 de apartamente. Compania estimeaza costul acestui proiect la 31 milioane dolari, in aceasta suma fiind inclus si costul terenului, mizand pe un profit de 39,3 milioane dolari.

Impreuna cu tranzactia din Kazahstan, firma israeliana a investit peste 75 milioane de dolari in cele doua proiecte.

Aura Investments este listata la Bursa de Valori din Tel-Aviv, are in derulare proiecte rezidentiale in Romania si in Ungaria care totalizeaza 1.650 de apartamente, estimarile pentru acest an vizand dublarea portofoliului.

In Romania, compania a anuntat dezvoltarea de proiecte rezidentiale in Snagov si Ploiesti si a construit centrul comercial Nasaud Shopping Center, din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri