Dezvoltat de Irish Holdings, ansamblul Rivera, scos la vanzare in urma cu jumatate de an, este deja contractat in proportie de 50%, anunta compania imobiliara Regatta, agentul excusiv al proiectului.
Din complexul format din 23 de vile si care a necesitat o investitie de aproximativ 6 milioane euro, mai sunt disponibile doar 10. Ansamblul Riviera, proiectat de Siperom si construit de Tot Real Estate Expert, este dezvoltat pe un teren de 12.000 mp si are o suprafata construita desfasurata de 6.000 mp.

“Doar 10 vile mai sunt disponibile in complexul Riviera. Estimam ca si aceastea vor fi vandute pana la sfarsitul anului. Cererea pentru ansamblul Riviera este constanta si sustinuta. (…) Majoritatea celor care au cumparat vile aici sunt familii tinere, pana in 40-45 de ani, care lucreaza in zona de nord a Bucurestiului” a declarat Robert Teodorescu, director departamentului de vanzari rezidentiale Regatta.

Cele 10 vile (de cca. 290 mp constuiti/imobil) disponibile au preturi intre 390,000 euro si 460,000 euro + TVA. Variatia de pret vine din suprafetele de teren diferite si din locatia in cadrul complexului. Terenurile aferente vilelor variaza ca suprafate intre 420-750 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri