Volumul investitiilor de pe piata imobiliara din Bulgaria se asteapta sa creasca la 3,7 miliarde de dolari pana in 2011, in comparatie cu cel actual care se ridica la 1,7 miliarde de dolari, potrivit publicatiei Sofia Echo, citata de NewsIn.

Divizia de imobiliare a bancii Deutsche Bank, PREEF a aratat intr-un raport recent ca piata de investitii in afaceri imobilare in Europa de Est va creste cu 100% pana in 2011. In acelasi raport al PREEF se specifica si faptul ca piata investitiilor imobiliare din Romania se ridica in prezent la sase miliarde euro, iar analistii estimeaza ca se va dubla pana in 2011.

Datele PREEF au aratat ca achizitiile bulgare care au potential de a fi transformate in proprietati de investitii totalizeaza 5,4 miliarde dolari, in timp ce in Romania acestea pot ajunge la 23 miliarde dolari. PREEF a definit piata de investitii in afaceri imobilaire ca fiind acele proprietati care sunt detinute de investitori profesionisti care le pastreaza in scopuri investitionale.

Volumul total al investitiilor din piata imobiliara din Bulgaria se ridica la 16 miliarde dolari, iar cel din Romania ajunge la 62 miliarde dolari. Volumul investitiilor in imobiliare pentru Europa ajunge la peste noua mii de miliare dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum detectezi un broker ilegal si metodele de inselaciune ale acestuia