Transportatorul austriac Gebrder Weiss a achizitionat un teren de 70.000 de metri patrati pe autostrada Bucuresti-Pitesti si intentioneaza sa investeasca intr-o prima faza circa zece milioane euro, pentru constructia de spatii de depozitare, a anuntat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
"Prima faza a proiectului, constructia a 12.000 metri patrati de spatii de depozitare si achizitia terenului presupune o investitie de zece milioane euro. Terenul este amplasat la kilometrul 23 al autostrazii, zona care a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii ani pe segmentul spatiilor de logistica si de productie", sustine Ionut Ciocan, consultant in cadrul departamentului industrial al DTZ.

Potrivit companiei de servicii imobiliare DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei, aceasta este cea mai mare tranzactie cu teren pentru spatii industriale din acest an. Transportatorul austriac este prezent pe piata romaneasca din anul 2001. Gebrüder Weiss Holding AG are sediul central in doua orase din Austria si este printre cei mai mari furnizori de servicii de transport si logistica. Compania are peste 3.900 de angajati si detine 134 de locatii in 21 de state.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de circa 200 de birouri in 163 de orase. DTZ si-a descis la Bucuresti birourile in noiembrie 2002 prin semnarea unui contract de parteneriat cu Echinox Consulting, o companie imobiliara locala de succes.

DTZ este una din principalele societati de consultanta imobiliara la nivel global cu peste 9.000 de angajati in peste 40 de tari. DTZ ofera servicii de consultanta pentru companii, agentie, brokeraj, evaluare, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri