Grupul israelian Aura Investments Ltd. si partenerul sau Baron Group, au achizitionat un teren in Brasov, planificat pentru constructia unui proiect imobiliar de 1.600 apartamente, investitia ridicandu-se la 218 milioane dolari (915 milioane sekeli), informeaza Budapest Business Journal.

Companiile impart in proportii egale controlul acestui proiect prin intermediul companiei cu capital mixt Adams Invest srl. Compania estimeaza ca venitul total al proiectului se va ridica la 1,1 miliarde sekeli (262 milioane dolari).

Aura Investments este implicata in proiecte rezidentiale in Europa de est si Kazahstan, beneficiind de un profit agregat inainte de taxe de 380 milioane sekeli (90,7 milioane dolari).

Prin acest ultim proiect, Aura dezvolta proiecte imobiliare in Europa de est si Kazahstan cu un numar total de 4.200 apartamente, investitia totala ridicandu-se la doua miliarde sekeli si cu un profit estimat inainte de taxe de 380 milioane sekeli.

Aura controleaza aproximativ 50%-75% din aceste proiecte.

Compania este implicata in construirea de imobile comerciale si pentru birouri in Romania printr-o companie cu capital mixt creata impreuna cu GTC Romania, o subsidiara a Global Trade Centre Real Estate NV.

GTC este o subsidiara a grupului Kardan NV.

-


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Interviu video cu dezvoltatorul cartierului creativilor din Timisoara