7 mil euro pentr un bloc de 54 de apartamente in Capitala

Compania Itzhar Invest va investi 7 milioane euro in constructia unui bloc cu 54 de apartamente in zona Titan din Capitala, bloc in care pretul de vanzare pe metrul patrat construit variaza intre 1.100 si 1.320 de euro

Imobilul proiectat de biroul de arhitectura Ana Maria Luben si construit de American Technology Group of Romania SRL, este structurat pe doua subsoluri, parter si cinci etaje. Blocul are 54 apartamente. Ca variante disponibile se gasesc apartamente de una, doua si trei camere.

„Blocul ofera garsoniere cu suprafete intre 45 – 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 – 85 mp si apartamente de trei camere cu suprafata de 110 mp fiecare. El va fi disponibil din decembrie 2008, oferind astfel o alternativa viabila celor care doresc sa-si sporeasca nivelul de confort intr-un timp foarte scurt,” a declarat in comunicat Janina Constantin, broker la departamentul vanzari rezidentiale la Regatta.

Blocul Gold Residence, amplasat in apropierea hypermarketului Auchan, are o suprafata desfasurata de 6,440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de tern de 1,500 mp. Structura imobilului este de beton si zidarie grea. Tamplaria exterioara este de tip termopan cu profil PVC. Pretul de vanzare in acest proiect variaza intre 1100 – 1320 euro /mp construit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri